AP w Równem - przelew
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
AP w Równem - przelew
Witam,
Zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o pomoc. Otrzymałem rachunek na maila z Archiwum Państwowego w Równem (Ukraina) za wyszukanie aktu urodzenia krewnego. Są tam podane dwa konta - walutowe PRIVATBANK na dolary USD oraz do przelewu hrywien. Niestety nie mam pojęcia w jaki sposób mam przelać pieniądze na ich konto. Próbowałem wysłać pieniądze m.in przez TransferGo, jednak w danych przelewu odbiorcy, chce ode mnie numer telefonu powiązanego z numerem konta. Nie mam go jednak. Próbowałem przelew walutowy z mojego banku, ale nie radze sobie z wypełnieniem tych wszystkich rubryk. Proszę o pomoc jak mam wysłać pieniądze w prosty sposób. Dziękuję.
Zwracam się do Państwa z ogromną prośbą o pomoc. Otrzymałem rachunek na maila z Archiwum Państwowego w Równem (Ukraina) za wyszukanie aktu urodzenia krewnego. Są tam podane dwa konta - walutowe PRIVATBANK na dolary USD oraz do przelewu hrywien. Niestety nie mam pojęcia w jaki sposób mam przelać pieniądze na ich konto. Próbowałem wysłać pieniądze m.in przez TransferGo, jednak w danych przelewu odbiorcy, chce ode mnie numer telefonu powiązanego z numerem konta. Nie mam go jednak. Próbowałem przelew walutowy z mojego banku, ale nie radze sobie z wypełnieniem tych wszystkich rubryk. Proszę o pomoc jak mam wysłać pieniądze w prosty sposób. Dziękuję.
-
tobiaszboksik

AP w Równem - przelew
pójść do swojego banku lub przez infolinie
Jarek
Jarek
AP w Równem - przelew
W obecnej sytuacji tylko infolinia
Pozdrawiam,
Robert
Pozdrawiam,
Robert
Pozdrawiam serdecznie,
Robert
Robert
-
Elzbietakober

Przelicz rachunek z. Archiwum z hrywien na dolary i tyle dolarów wyślij a oni i tak dostaną w hrywnach.Zrob to przekazem zagranicznym na poczcie /najlepiej na głównej poczcie/Wysyłałam w ten sposób kilka razy do Archiwum w Łucku i wiem że to jest najprościej,bo w banku żądają kodu którego archiwa na Ukrainie nie zamieszczają.Pozdrawiam Elzbieta
-
Elzbietakober

-
Elzbietakober

Absolutnie nieprawda.Prosze poprosic druk zagraniczny i powieść że chce Pan przekazać pieniądze na konto które jest podane na rachunku otrzymanym z Archiwum.Ja przekazywana trzykrotnie do Archiwum w Łucku / więc niedaleko Równego/Wiem natomiast że w niektórych placówkach w innej dzielnicy miasta pracownicy poczty nie wiedzą jak to się robi.Zycze powodzenia Elzbieta