Witam!
"Wysocki genealogy and family history" to nazwa ciekawej rosyjskojezycznej autorskiej strony genealogicznej poświęconej Wysockim, a prowadzonej w ramach projektu All Russia Family Tree VGD w tzw "Kregu stron genealogicznych" (Кольцо генеалогических сайтов).
http://wysocki.nsknet.ru/index.html
Wysocki genealogy and family history
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Aftanas_Jerzy

Serdeczne pozdrowienia
Jerzy Aftanas
Jerzy Aftanas
Witam,
Zajrzałam na stronę w nadziei że odnajdę na niej jakieś informacje związane z moimi przodkami. Niestety, nieznajomość języka rosyjskiego.... Mojego dziadka matka Franciszka z Wysockich wyszła za mąż za Franciszka Olszewskiego. Jej matka to Anna Wysocka. Pochodzili z miejscowości Szersznia (Szerszni?)na Ukrainie k/Winnicy. Bardzo proszę o sprawdzenie czy jakieś informacje na temat tych Wysockich znajdują się na stronie. Z góry dziękuję
Zajrzałam na stronę w nadziei że odnajdę na niej jakieś informacje związane z moimi przodkami. Niestety, nieznajomość języka rosyjskiego.... Mojego dziadka matka Franciszka z Wysockich wyszła za mąż za Franciszka Olszewskiego. Jej matka to Anna Wysocka. Pochodzili z miejscowości Szersznia (Szerszni?)na Ukrainie k/Winnicy. Bardzo proszę o sprawdzenie czy jakieś informacje na temat tych Wysockich znajdują się na stronie. Z góry dziękuję