Kamińscy
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
szwederowiak

Kamińscy
Witaj
Moja prababcia była z domu Kamińska, wyszła za Sienickiego i potem mieszkali w Poznaniu na Gołębiej.
Parafia katolicka Bydgoszcz [Bromberg], wpis 29 / 1846
Alexander Sieniecki (27)
Francisca Kamińska (26) ojciec: Simon, matka: Catharina
Pozdrawiam
Joanna
Moja prababcia była z domu Kamińska, wyszła za Sienickiego i potem mieszkali w Poznaniu na Gołębiej.
Parafia katolicka Bydgoszcz [Bromberg], wpis 29 / 1846
Alexander Sieniecki (27)
Francisca Kamińska (26) ojciec: Simon, matka: Catharina
Pozdrawiam
Joanna
Pozdrawiam
Joanna
Nazwiska, które mnie interesują: Kluczewski, Sienicki/Siennicki, Weiss/Wajs, Linke, Schuttke, Cieślak
Joanna
Nazwiska, które mnie interesują: Kluczewski, Sienicki/Siennicki, Weiss/Wajs, Linke, Schuttke, Cieślak
Re: Kamińscy
Niezupełnie. Mrówków jest tylko nieco ponad 3000 w Polsce.Kolank0 pisze:echhh. kamińskich jak mrówków w naszych kraju)
- Marek_Staszak

Witaj
Mój wujek Antoni Kamiński z tego co wiem urodził się w Toruniu lub w jego pobliżu.
Pozdrawiam
M.S.
Mój wujek Antoni Kamiński z tego co wiem urodził się w Toruniu lub w jego pobliżu.
Pozdrawiam
M.S.
Podaję ci adres strony do drzewa na Myheritage Kamińskiego z Bydgoszczy.
http://www.myheritage.pl/member-3145306 ... i%C5%84ski
Pozdrawiam
Asia
http://www.myheritage.pl/member-3145306 ... i%C5%84ski
Pozdrawiam
Asia
-
Pachliński_Paweł

- ManikowskaMonika

- Kontakt:
-
kusy_mateusz_ancestors
Witam
Moi przodkowie - Antoni Kamiński i Anna Świechowska zamieszkali do około '43 na wołyniu, wieś Janinbór / Janin Bór , gmina Olesk powiat Włodzimierski po wojnie przesiedleni do gminy Białopole w powiecie Chełmskim ( lubelskie )
Proszę o wszelki kontakt jeśli ktoś ma przodków z tej miejscowości lub ma Kamińskich z tej okolice tutaj lub na maila kusymateuszancestors@gmail.com
Moi przodkowie - Antoni Kamiński i Anna Świechowska zamieszkali do około '43 na wołyniu, wieś Janinbór / Janin Bór , gmina Olesk powiat Włodzimierski po wojnie przesiedleni do gminy Białopole w powiecie Chełmskim ( lubelskie )
Proszę o wszelki kontakt jeśli ktoś ma przodków z tej miejscowości lub ma Kamińskich z tej okolice tutaj lub na maila kusymateuszancestors@gmail.com
A o jaki okres Ci chodzi bo ja mam Kamiucha w Toruniu?szwederowiak pisze:Poszukuję informacji o Kamińskich z Bydgoszczy,Torunia,Chełmży,Chełmna i okolic
Dzięki
Krzychu
Szuka: Szymański ( Dobrzenice p. Mochowo ), Nadolny, Siudowski, Duszyński, Szymborski, Zielinski, Malinowski, Kamiński - Ziemia Dobrzyńska oraz Michałowska
Krzychu
Szuka: Szymański ( Dobrzenice p. Mochowo ), Nadolny, Siudowski, Duszyński, Szymborski, Zielinski, Malinowski, Kamiński - Ziemia Dobrzyńska oraz Michałowska