Powinien być jeden wpis dot. śmierci Rose Maria Dswonyk 1954.
Dziękuję i pozdrawiam
Name: Rose Maria Dswonyk
Maiden Name: Schneider
Birth Date: 21 Feb 1935
Death Date: 7 Mrz 1954 (7 Mar 1954)
Death Place: Hanau, Hessen (Hesse), Deutschland (Germany)
Civil Registration Office: Hanau
Father: Eugen Friedrich Schneider
Mother: Gertrude Schneider
Spouse: Peter Dswonyk
Certificate Number: 139
Feliks51 pisze:Czy mógłby ktoś z Państwa pobrać i udostępnić z Ancestry dwa dokumenty z podanego niżej linku dotyczące kogoś imieniem "Josef Portach"; to chyba jedna i ta sama osoba, a strony do pobrania są z książek adresowych [Germany and Surrounding Areas, Address Books, 1815-1974]. Z góry bardzo dziękuję! Feliks Brzezicki
Witam. Czy mógłby mi ktoś pomóc w nawiązaniu kontaktu z autorem drzewa genealogicznego Kaweckiego? Wyświetla mi informację że mamy wspólnego członka rodziny. Byłabym bardzo wdzięczna httpss://www.ancestry.com/search/collections/103 ... 2192897390
Chodzi o osobę Jan Henryk Dobrogoyski herbu Grabie, według tegoż drzewa powinny być tam podane dane rodziców. Ewentualnie, jeśli są odczytywalne dane wcześniejszych przodków z tym nazwiskiem, to również miałbym serdeczną prośbę o pomoc.
Chodzi o osobę Jan Henryk Dobrogoyski herbu Grabie, według tegoż drzewa powinny być tam podane dane rodziców. Ewentualnie, jeśli są odczytywalne dane wcześniejszych przodków z tym nazwiskiem, to również miałbym serdeczną prośbę o pomoc.
Rodzice : Stefan Dobrogoyski h. Grabie i Józefina Prądzyńska.
Rodzice Józefiny: Maksymilian i Władysława Beneszkiewicz.
Zastanów się dobrze, wiesz że nic nie wiesz,
ile z tego co wiesz, potwierdza niewiedzę?
W ciszy odnajdziesz sens bo jest nonsensem,
myśleć szukając sensu w nonsensie.
Witam serdecznie
Czy mógł by Ktoś z Państwa znaleźć datę śmierci mojego wujka Józef Skibiak zmarł w Kanadzie edmonton Alberta
Byłbym bardzo wdzięczny
Jacek Skibiak
JACEK_SKIBIAK pisze:Witam serdecznie
Czy mógł by Ktoś z Państwa znaleźć datę śmierci mojego wujka Józef Skibiak zmarł w Kanadzie edmonton Alberta
Byłbym bardzo wdzięczny
Jacek Skibiak