Ćwikliński_Leszek pisze:ziobrovska pisze:Dzień Dobry
Pytanko mam o genbaze. Po ostatniej awarii, codziennie próbuję się zalogować i poindeksować akty, których nie ma "w indeksacji" na genetece. Raz się to udaje raz nie. Niestety również często (i akurat w tej chwili) nie otwierają się już konkretne zdjęcia. W tej chwili czekam koło 2 minut, otwieranie w toku. Czy te problemy z serwerem wciąz trwają i mam się uzbroić w cierpliwośc po prostu?
pozdrawiam
Iza
GenBaza działa już normalnie. Problem chyba tkwi z Twoim internetem.
Jeżeli jest Ci wygodniej indeksować z plików w Twoim komputerze to możemy podesłać Wetransferem.
pozdrowienia
Leszek
Leszku
Niestety się nie zgodzę. Sprawdzałam na dwóch róznych łączach (teraz w pracy hehe) i w domu, po kablu, po wifi - ten sam efekt. Przeglądarki Chrome i Firefox. Ale ok , nie ma problemu. Jesli mogę prosić o wetranfer na adres ziobrovska[AT]gmail.com parafia Łódź-Radogoszcz NSJ 1917 UMZ to będę wdzięczna. Będzie co robić w weekend, jak skończę Rudę Pabianicką.
pozdrawiam i dziękuję
Przy okazji, w tej chwili strona po zalogowaniu na genbaze, jest pusta. FF - strona pusta, Chrome: Ta strona nie działaSerwer metryki.genbaza.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania.
HTTP ERROR 500
Iza