Cmentarz Wiewiec
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
DominicusPL
Cmentarz Wiewiec
Prosiłbym o pomoc w odnalezieniu grobu pra pra pra pra dziadka. 4xPRA dziadek Stanisław Otoliński z uzyskanych informacji zmarł w Woli Wiewieckiej parafia Wiewiec w 1860 roku. Zdaje sobie sprawę, że grób mógł zostać usunięty ale cenna będzie nawet informacja gdzie dokładnie został pochowany.
Cmentarz Wiewiec
Witaj
Czy szukales aktu zgonu w parafii Wiewiec .Otolińscy sa pochowani w Strzlcach Wielkich inNowej Brzeznicy
Bozena
Czy szukales aktu zgonu w parafii Wiewiec .Otolińscy sa pochowani w Strzlcach Wielkich inNowej Brzeznicy
Bozena
-
DominicusPL
Cmentarz Wiewiec
Tak mam akt zgonu.
Cmentarz Wiewiec
Witam,
Czasami bywam na tym cmentarzu więc mogę zrobić zdjęcia, jednakże może to być za miesiąc lub dwa
, wiec jeśli się Panu nie spieszy dopiszę Stanisława Otolińskiego do listy
Karolina
Czasami bywam na tym cmentarzu więc mogę zrobić zdjęcia, jednakże może to być za miesiąc lub dwa
Karolina
Pozdrawiam
Karolina
Poszukuje informacji o nazwisku Włościborski parafia Kórnik poznańskie lata 1790-1840
-
KarwalskaJustyna

Cmentarz Wiewiec
W Nowej Brzeźnicy sa, ale nie tego co Pan szuka: https://www.icmentarze.pl/icmentarze/in ... -brzeznica
Pozdrawiam
Justyna
Justyna
-
DominicusPL
Cmentarz Wiewiec
Karolina super by było 
Cmentarz Wiewiec
Pozdrawiam
Karolina
Poszukuje informacji o nazwisku Włościborski parafia Kórnik poznańskie lata 1790-1840
Re: Cmentarz Wiewiec
DominicusPL pisze:Karolina super by było
Wiadomość wysłana na priv
Pozdrawiam
Karolina