tam wg wszelkiego prawdopodobieństwa będzie adres zmarłego...
ja jednak ubiegałam się o akta parafialne sprzed 1946 r.
chyba, że jest tak jak napisał Włodek, a on jest lepiej zorientowany
"akt zgonu od 1946 roku USC cywilny nie parafia sporządza"
Poszukuje Rudolfa Dolnera
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Bialas_Malgorzata

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Dori
Przypomniałam sobie, że znajomy ( ma ok. 67 lat) mojej mamy mieszka na ul. Floriańskiej ....naprzeciwko kościoła
Moja mama jutro zadzwoni do niego
- może będzie pamiętał Twojego pradziadka. Szkoda, że nie zaczęłaś szukać 5 lat wcześniej, bo wtedy żyła jeszcze mama tego znajomego, która na Floriańskiej spędziła całe życie i jej rodzice również
Ania
Przypomniałam sobie, że znajomy ( ma ok. 67 lat) mojej mamy mieszka na ul. Floriańskiej ....naprzeciwko kościoła
Moja mama jutro zadzwoni do niego
Ania
SZukalam w 2017 roku roku ale troche innym tropem poszlam, bardziej skierowalam urawge na urzedy i archiwum ale bez pelnego adresu problem. Masz linkt do zdjecia pradziadkaBury_Anna pisze:Dori
Przypomniałam sobie, że znajomy ( ma ok. 67 lat) mojej mamy mieszka na ul. Floriańskiej ....naprzeciwko kościoła![]()
Moja mama jutro zadzwoni do niego- może będzie pamiętał Twojego pradziadka. Szkoda, że nie zaczęłaś szukać 5 lat wcześniej, bo wtedy żyła jeszcze mama tego znajomego, która na Floriańskiej spędziła całe życie i jej rodzice również
![]()
Ania
https://www.fotosik.pl/zdjecie/285b1840d05aed24
https://www.fotosik.pl/zdjecie/d4a6379834a79a10
Dori
Niestety znajomy mojej mamy nie pamięta Twojego pradziadka.roofi25 pisze:SZukalam w 2017 roku roku ale troche innym tropem poszlam, bardziej skierowalam urawge na urzedy i archiwum ale bez pelnego adresu problem.Bury_Anna pisze:Dori
Przypomniałam sobie, że znajomy ( ma ok. 67 lat) mojej mamy mieszka na ul. Floriańskiej ....naprzeciwko kościoła![]()
Moja mama jutro zadzwoni do niego- może będzie pamiętał Twojego pradziadka. Szkoda, że nie zaczęłaś szukać 5 lat wcześniej, bo wtedy żyła jeszcze mama tego znajomego, która na Floriańskiej spędziła całe życie i jej rodzice również
![]()
Ania
Dori
Jak był mały wyprowadził się z rodzicami od swojej babci.
Wrócił na Floriańską 12 40 lat temu gdy babcia zmarła czyli w 1980 r.
Popyta sąsiadów, ale mówi, że sąsiedzi są za młodzi, żeby pamiętać Pana, który zmarł 47 lat temu.
Ania
Bury_Anna pisze:roofi25 pisze:SZukalam w 2017 roku roku ale troche innym tropem poszlam, bardziej skierowalam urawge na urzedy i archiwum ale bez pelnego adresu problem.Bury_Anna pisze:Dori
![]()
Ania
Dori
Niestety znajomy mojej mamy nie pamięta Twojego pradziadka.
Jak był mały wyprowadził się z rodzicami od swojej babci.
Wrócił na Floriańską 12 40 lat temu gdy babcia zmarła czyli w 1980 r.
Popyta sąsiadów, ale mówi, że sąsiedzi są za młodzi, żeby pamiętać Pana, który zmarł 47 lat temu.
Ania
dziekuje, ja napisalam do szpitala Praskiego w ktorym zmarl moj dziadek ale napisali mi ze niszcza dokumentacje medyczna i z tego czasu nic nie maja.
Pozdrawiam Dori