Cmentarze Katowice
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Bożyk_Adrian

Katowice - Ulica Henryka Sienkiewicza
WItam!
Czy mógłby ktoś zrobic zdjecie grobu Franciszka Bożyka, z moich ustalen wynika ze grób znajduje sie na cmentarzu przy ulicy Henryka Sienkiewicza Katowice/Swietochlowice, pole nr. 2 - kwatera 782.
W zamian mogę zrobic zdjecie w Tarnowie i okolicy.
Pozdrawiam.
Czy mógłby ktoś zrobic zdjecie grobu Franciszka Bożyka, z moich ustalen wynika ze grób znajduje sie na cmentarzu przy ulicy Henryka Sienkiewicza Katowice/Swietochlowice, pole nr. 2 - kwatera 782.
W zamian mogę zrobic zdjecie w Tarnowie i okolicy.
Pozdrawiam.
Cmentarz Katowice - Wełnowiec
Witam serdecznie,
Mam prośbę do osób które odwiedzają cmentarz parafialny -NMP Wspomożenia Wiernych, o zrobienie zdjęć dwóch grobów osób o nazwiskach Monticolo i Przybyłowicz.
Sektor F, pole III, rząd 9, nr grobu 154 i 155
Mam prośbę do osób które odwiedzają cmentarz parafialny -NMP Wspomożenia Wiernych, o zrobienie zdjęć dwóch grobów osób o nazwiskach Monticolo i Przybyłowicz.
Sektor F, pole III, rząd 9, nr grobu 154 i 155
Pozdrawiam,
Ola K.
Ola K.
-
Marianna_P

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Cmentarz Katowice - Wełnowiec
Mam zrobione zdjęcia grobów Monticolo i Przybyłowicz. Gdzie je wysłać?
Marianna.
Marianna.
Pozdrawiam Marianna
-
Florek_Jacek

Katowice - Ulica Henryka Sienkiewicza
Drodzy Państwo!
Mam prośbę do mieszkańców Katowic, którzy zaglądają na cmentarz przy ul. Sienkiewicza. Czy mógłbym liczyć na zdjęcie grobu Stanisława i Wandy Trzcionków. Wg. moich ustaleń jest to grób w pole 1, miejsce 20.
Będę ogromnie wdzięczny.
Mam prośbę do mieszkańców Katowic, którzy zaglądają na cmentarz przy ul. Sienkiewicza. Czy mógłbym liczyć na zdjęcie grobu Stanisława i Wandy Trzcionków. Wg. moich ustaleń jest to grób w pole 1, miejsce 20.
Będę ogromnie wdzięczny.
Pozdrawiam
Jacek Florek
Jacek Florek
-
MarcinBulaga

Cmentarze Katowice
Dobry wieczór,
Czy ktoś z Katowic byłby w stanie pozostawić karteczkę z prośbą o kontakt na grobie znajdującym się na cmentarzu Bonifratów w Katowicach?
Grób którego sprawa dotyczy to grób Wacława Antoniego de Laveaux Sektor A5 / Rząd 23 / Numer 2
Jeśli ktoś miałby możliwość więcej informacji podam w dalszych wiadomościach
Czy ktoś z Katowic byłby w stanie pozostawić karteczkę z prośbą o kontakt na grobie znajdującym się na cmentarzu Bonifratów w Katowicach?
Grób którego sprawa dotyczy to grób Wacława Antoniego de Laveaux Sektor A5 / Rząd 23 / Numer 2
Pozdrawiam
Marcin Bulaga
Marcin Bulaga
Cmentarz Bonifratów Katowice
Mogę zostawić tą kartkę.MarcinBulaga pisze:Dobry wieczór,
W.
-
Marianna_P

- Otrzymał podziękowania: 2 times
Cmentarz Bonifratów Katowice
Mogę podjąć się tej misji.
Proszę sprawdzić pocztę.
Marianna.
Proszę sprawdzić pocztę.
Marianna.
Pozdrawiam Marianna