Sufranowska Anna Gluzy; Chotel Cerwony Dzk. ok

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Jolka4591

Sympatyk
Ekspert

Sufranowska Anna Gluzy; Chotel Cerwony Dzk. ok

Post autor: Jolka4591 »

Poszukuje danych o Anna Sufranowska żona Michała Wnuka (on urodzony w 1886 roku w Gluzach), Anna młodsza od niego . Nie mogę jej znaleźć, bo nie ma urodzeń w Chotlu Czerwonym, po 1897 roku. Gdzie mogłabym znaleźć akta urodzin z lat 1897-1920 z Chotel Czerwony woj. świętokrzyskie. Proszę o inf. Dziękuję Jolka :?
Ostatnio zmieniony śr 02 gru 2020, 13:10 przez Jolka4591, łącznie zmieniany 1 raz.
Arek_Bereza

Sympatyk
Ekspert
Otrzymał podziękowania: 2 times

Sufranowska Anna Gluzy; Chotel Cerwony

Post autor: Arek_Bereza »

Z czego wynika jej potencjalne urodzenie w par. Chotel ? Tam nie występuje to nazwisko (patrz geneteka).
Kiedy rodzą się ich dzieci ? Czy jesteś pewna, że Sufranowska (w indeksach w ogóle brak w woj. świętokrzyskim)? Sufranowicz jest
Jolka4591

Sympatyk
Ekspert

Anna Sufranowska

Anna Sufranowska jest to Babcia mojej dalekiej kuzynki, która mi podała te dane. Michał - jej mąż mieszkał w Gluzach i ich dzieci rodziły się w USA, ale z tego co Ona mówiła, to babcia Anna urodziła się w Polsce i mając 18 lat wyjechała do USA do Chicago. Nie mam pojęcia gdzie mogę jeszcze szukać. Dziekuję . Jolka
Sroczyński_Włodzimierz

Sympatyk
Nowicjusz
Otrzymał podziękowania: 1 time

Anna Sufranowska

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

a ślub już w Stanach?
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Arek_Bereza

Sympatyk
Ekspert
Otrzymał podziękowania: 2 times

Anna Sufranowska

Post autor: Arek_Bereza »

Jolka4591

Sympatyk
Ekspert

Anna Sufranowska

Dziękuje bardzo. Wygląda na to, że to jest ta osoba o która mi chodziło. Skontaktuje się jeszcze z kuzynką aby się upewnić. Jeszcze raz dziękuję za pomoc Jolka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”