Nazwisko: Jędruch
Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=5186&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
Jacek_Dudzic
Witam. Czy udało się coś ustalić? Rodzina mojej żony pochodzi właśnie z Sułkowszczyzny. jej ojciec Florian Jędruch miał braci Franciszka i Władysława oraz siostrę Stefanię. Ich rodzice to Józef Jędruch i Katarzyna z d. Łaba. Józef na pewno miał rodzeństwo, ale na razie nic nie wiemy o nich.
-
Lucyna_Tomaszewska
Re: Nazwisko: Jędruch
Witam.Jacek_Dudzic pisze:Witam. Czy udało się coś ustalić? Rodzina mojej żony pochodzi właśnie z Sułkowszczyzny. jej ojciec Florian Jędruch miał braci Franciszka i Władysława oraz siostrę Stefanię. Ich rodzice to Józef Jędruch i Katarzyna z d. Łaba. Józef na pewno miał rodzeństwo, ale na razie nic nie wiemy o nich.
Moja babcia pochodzi z Sułkowszczyzny , z panieńskiego Maria Jendruch, wyszła za mąż za Władysława Trzewika, tam tez urodziła się moja mama. Mieszkali w Mościskach .Nie wiem czy to przypadkowa zbieżność nazwisk , czy faktycznie to rodzina. Nic nie wiem na temat krewnych babci.
Re: Nazwisko: Jędruch
Witam serdecznie;
Co do rodziny Jędruch z Sułkowszczyzny oraz Lackiej Woli parafia Mosciska prosze się kontaktować z Panią Janiną Jędruch , adres mozna znalezc na stronie wpisując Lacka Wola , jest to strona mieszkańców Lackiej Woli , Trzcieńca i okolic.
Pozdrawiam serdecznie
Adam Kosiński
Co do rodziny Jędruch z Sułkowszczyzny oraz Lackiej Woli parafia Mosciska prosze się kontaktować z Panią Janiną Jędruch , adres mozna znalezc na stronie wpisując Lacka Wola , jest to strona mieszkańców Lackiej Woli , Trzcieńca i okolic.
Pozdrawiam serdecznie
Adam Kosiński