Nazwisko: Jędruch

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=5186&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Jacek_Dudzic

Post autor: Jacek_Dudzic »

Witam. Czy udało się coś ustalić? Rodzina mojej żony pochodzi właśnie z Sułkowszczyzny. jej ojciec Florian Jędruch miał braci Franciszka i Władysława oraz siostrę Stefanię. Ich rodzice to Józef Jędruch i Katarzyna z d. Łaba. Józef na pewno miał rodzeństwo, ale na razie nic nie wiemy o nich.
Lucyna_Tomaszewska

Re: Nazwisko: Jędruch

Post autor: Lucyna_Tomaszewska »

Jacek_Dudzic pisze:Witam. Czy udało się coś ustalić? Rodzina mojej żony pochodzi właśnie z Sułkowszczyzny. jej ojciec Florian Jędruch miał braci Franciszka i Władysława oraz siostrę Stefanię. Ich rodzice to Józef Jędruch i Katarzyna z d. Łaba. Józef na pewno miał rodzeństwo, ale na razie nic nie wiemy o nich.
Witam.
Moja babcia pochodzi z Sułkowszczyzny , z panieńskiego Maria Jendruch, wyszła za mąż za Władysława Trzewika, tam tez urodziła się moja mama. Mieszkali w Mościskach .Nie wiem czy to przypadkowa zbieżność nazwisk , czy faktycznie to rodzina. Nic nie wiem na temat krewnych babci.
kosiadam

Sympatyk

Re: Nazwisko: Jędruch

Post autor: kosiadam »

Witam serdecznie;
Co do rodziny Jędruch z Sułkowszczyzny oraz Lackiej Woli parafia Mosciska prosze się kontaktować z Panią Janiną Jędruch , adres mozna znalezc na stronie wpisując Lacka Wola , jest to strona mieszkańców Lackiej Woli , Trzcieńca i okolic.
Pozdrawiam serdecznie
Adam Kosiński
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”