Crowdfunding jest ostatnio bardzo modny i baner z prośbą o wsparcie jakiegoś konkretnego celu chyba na nikim rozsądnym nie zrobi negatywnego wrażenia.
Wręcz przeciwnie - dla osób, które nie są w stanie poświęcić czasu bądź udzielić pomocy "fizycznie" - jest to jedyna forma wyrażenia wdzięczności.
Oczywiście nie każdy kliknie "donate" ale wyeksponować taki guzik nie zaszkodzi.
Wracając do tematu - Agnieszka poniekąd wsadziła kij w mrowisko, posypało się trochę mało dyplomatycznych wypowiedzi, chociaż może to i dobrze, że można uczciwie powiedzeć co "leży na wątrobie".
Być może jednak wyjdzie z tego co dobrego - skrypt kiedyś wymienić trzeba tak czy inaczej. Nowszy z kolei zapewni nowe możliwości, funkcjonalność, kompatybilność z nowoczesnymi przeglądarkami i urządzeniami mobilnymi.
Jak już wspomniałem - mi osobiście tytułowa szata graficzna nie przeszkadza. No może trochę za dużo linków z lewej

Nie lubię zmian dla samej zmiany. Kiedy idę do sklepu z ułożoną działami listą zakupów i okazuje się, że znowu półki poprzestawiane i nie mogę niczego znaleźć - uważam to za tani chwyt marketingowy i marnowanie mojego czasu. Jednak często zmian nie do się do końca uniknąć - wymuszane są przez ciągle zmieniające się środowisko, szczególnie w tak dynamicznej branży jak IT.
Pozdrawiam,
Rafał