Nazwisko: Peszyński

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=7252&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Penelopa21

Post autor: Penelopa21 »

Witam
Poszukuję informacji na temat:

Bruno Peszyński ur. 1889 w Polsce (raczej gdzieś na Mazowszu) zmarł w 1953 r.Michigan, drugi mąż Feliksy Swobody siostry mojego prapra dziadka Franciszka Swobody.

Pozdrawiam
Ania
EwaMaria

Sympatyk

Post autor: EwaMaria »

Dużo Peszyńskich zmieszkuje okolice Sierpca, w tym sąsiednie parafie np.Borkowo Kościelne.Tej niestety nie ma w GENETECE. Ewa.
Piotr_Romanowski

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Piotr_Romanowski »

To nazwisko występuje w okolicach Sierpca (Borkowo, Bożewo, Gozdowo). Jeśli chodzi o Borkowo i nie tylko o tę parafię to niestety nie ma chętnych do indeksacji. W trakcie indeksacji jest Jeżewo
2ala030450

Sympatyk

Post autor: 2ala030450 »

Aniu, bardzo dużo Peszyńskich jest w parafii Kurowo i okolicach - http://www.jwdupon.net/genealogy/pidx001.htm#P

Pozdrawiam - Ala
juliapeszyńska

Post autor: juliapeszyńska »

2ala030450 pisze:Aniu, bardzo dużo Peszyńskich jest w parafii Kurowo i okolicach - http://www.jwdupon.net/genealogy/pidx001.htm#P

Pozdrawiam - Ala
niestety ta baza już wygasła :cry:
juliapeszyńska

Re: Nazwisko: Peszyński

Post autor: juliapeszyńska »

Penelopa21 pisze:Witam
Poszukuję informacji na temat:

Bruno Peszyński ur. 1889 w Polsce (raczej gdzieś na Mazowszu) zmarł w 1953 r.Michigan, drugi mąż Feliksy Swobody siostry mojego prapra dziadka Franciszka Swobody.

Pozdrawiam
Ania
Ja mam w swoim drzewie feliksę I możliwe że jej rodzinę (nie jestem pewna bo mam 8tys osób I nie pamiętam). Mam dużo info o peszynskich
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”