Poszukiwanie rodziny Krasoń, Gadomska

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Kulaga_Julia

Post autor: Kulaga_Julia »

Dzień dobry, proszę o pomocy
Poszukuję swoją kuzynkę Kasia Krasoń (urodzona ~ 1974-1976 r.)
Ojciec: Adam Krasoń
Matka: Liliana Krasoń (27.01.1942) córka Feliksa
W dzieciństwie mieszkała w Katowice, znaliśmy się w dzieciństwie, kontakt się urwał...
Pamietam babcia Maria Gadomska (12.03.1912) z Przemyślą, żona dziadka Feliksa Gadomskiego (1903), przywoziła Kasiu do nas w m.Berdyczów Ukraina. Bardzo chciałam by znaleść Kasiu.
Pozdrawiam serdecznie
choirek

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: choirek »

Przeszukaj Facebook i NK.pl. co prawda nasza klasa już raczej nie jest używana, ale możesz tam wyszukać dane archiwalne i sprawdzić, czy Kasia nie zmieniła nazwiska.

Może to ona?
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Katarzyna_Kraso%C5%84
Pozdrawiam, Irek
Kulaga_Julia

Re: Poszukiwanie rodziny Krasoń, Gadomska

Post autor: Kulaga_Julia »

choirek pisze:Przeszukaj Facebook i NK.pl. co prawda nasza klasa już raczej nie jest używana, ale możesz tam wyszukać dane archiwalne i sprawdzić, czy Kasia nie zmieniła nazwiska.
Nić nie znalazłam...
Na NK.pl i na FB napisałam wiadomość osobie z takim nazwiskiem i w tym wieku, ale nikt nie odpisał mi...
Właśnie, dzięki za linka, też znalazłam i napisałam na e-mail - też nie mam odpowiedzi...
choirek

Sympatyk
Nowicjusz

Re: Poszukiwanie rodziny Krasoń, Gadomska

Post autor: choirek »

To może spróbuj kontaktu z innymi osobami o nazwisku Krasoń z Katowic? Google daje więcej wyników niż duckduckgo
Pozdrawiam, Irek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”