Problemy z MyHeritage
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
MyHeritage - oddzielne drzewo dla osoby sprzed 100 lat?
Dzień dobry,
do poszukiwań przodków potrzebne mi drzewo zaczynające się od osoby z końca XIX wieku. Chcę roboczo sprawdzać jedną rodzinę, która być może jest powiązana z moim drzewem.
Próbując stworzyć nowe drzewo mogę podać osobę startową i jej rok urodzenia nie starszy niż 1900.
Czy na MyHeritage zawsze trzeba tworzyć drzewa zaczynające się od siebie?
Będę wdzięczny za pomoc
Krzysztof Supera
do poszukiwań przodków potrzebne mi drzewo zaczynające się od osoby z końca XIX wieku. Chcę roboczo sprawdzać jedną rodzinę, która być może jest powiązana z moim drzewem.
Próbując stworzyć nowe drzewo mogę podać osobę startową i jej rok urodzenia nie starszy niż 1900.
Czy na MyHeritage zawsze trzeba tworzyć drzewa zaczynające się od siebie?
Będę wdzięczny za pomoc
Krzysztof Supera
A nie można zrobić drzewa od siebie, dodać swojego przodka (tego z końcówki XIX wieku) jako ojca, po czym siebie usunąć?
Adam
Poszukuję informacji o "urodzonych" Wasilewskich z terenów obecnej Litwy i północnej Białorusi oraz o rodzinie Frost z Pińska.
Poszukuję informacji o "urodzonych" Wasilewskich z terenów obecnej Litwy i północnej Białorusi oraz o rodzinie Frost z Pińska.
-
Sroczyński_Włodzimierz

Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
- Krzysztof_Wasyluk

Re: MyHeritage - oddzielne drzewo dla osoby sprzed 100 lat?
Nie usuwać. Założyciel drzewa raczej nie powinien być usuwany, nawet jeśli tylko chodzi o profil. Natomiast oddzielić syna od ojca i później całą resztę budować na tym przodku. MyH ma taką właściwość, że w obrębie jednej strony można mieć wiele drzew nie łączących się ze sobą.adamrw pisze:A nie można zrobić drzewa od siebie, dodać swojego przodka (tego z końcówki XIX wieku) jako ojca, po czym siebie usunąć?
Krzysztof Wasyluk
Re: Drzewo w formie plakatu
Działa u was MyHeritage?
-
stanislaw_pikul

NieEder pisze:Działa u was MyHeritage?
13.17 - już działa.
Ostatnio zmieniony śr 10 mar 2021, 13:16 przez stanislaw_pikul, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Stanisław
Stanisław
-
Janiszewska_Janka

Przepraszam, już milczę
Ostatnio zmieniony ndz 20 lut 2022, 12:34 przez Janiszewska_Janka, łącznie zmieniany 1 raz.
Być może to ma/miało związek z pożarem serwerowni OVH we Francji? Pożar dotknął wielu gałęzi i był problem z dostępem do niektórych stron, czy usług nie tylko w Polsce.
https://www.money.pl/gospodarka/serwero ... 9776a.html
https://www.money.pl/gospodarka/serwero ... 9776a.html
Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
macie problemy z myheritage?
dzisiaj mam problem z synchronizacją, ani nie może mi sie strona otworzyć. Jak u Was?
Waldek
moderacja (elgra)
Post połączony z istniejącym tematem.
Zgodnie z Regulaminem "nie twórz nowego tematu, postaraj się kontynuować już istniejący"
Waldek
moderacja (elgra)
Post połączony z istniejącym tematem.
Zgodnie z Regulaminem "nie twórz nowego tematu, postaraj się kontynuować już istniejący"
Poszukuję Pietrzaków (miejscowości Rybie, Czermno, Tytusin) Białowąsów (Fusów, Łuczyce) Smolarków (Wola Wiązowa, Wielgie, Słajszewo, Ciekocino) Orłów, Bukowców, Matrasów, Pajorów (Kamionka Mała) i Antoszów (Zaborów)
-
Jerzyk_Kamil

- Kontakt:
macie problemy z myheritage?
Tak, chyba jakiś globalny problem bo i na facebooku ludzie się zgłaszają.
Problem z zapłatą za MyHerritage
Potrzebuje pomocy. Chce zakupić pakiet do badań DNA MyHerritage. Niestety, gdy próbuje zapłacić Paypalem (stroną posiada taką opcję) system próbuje cały czas wymusić na mnie podłączenie karty. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co robię nie tak?
moderacja (elgra)
Witamy na forum!
Zgodnie z regulaminem i panującym tu zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów nazwiskiem i imieniem lub przynajmniej imieniem.
moderacja (elgra)
Witamy na forum!
Zgodnie z regulaminem i panującym tu zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów nazwiskiem i imieniem lub przynajmniej imieniem.
Problem z zapłatą za MyHerritage
Czy również macie problem z wyświetlaniem wydarzeń rodzinnych?
Ja mam od jakiegoś czasu. Próbuję z ustawieniami, ale niestety teraz mam pusto.
Ja mam od jakiegoś czasu. Próbuję z ustawieniami, ale niestety teraz mam pusto.
Pozdrawiam
Rafał
Poszukuję wszelkich informacji i kontaktu z krewnymi rodzeństwa pradziadków:
Warszawa - Bańkowscy, Kabot.
https://genealodzy.pl/index.php?name=PN ... art=4&ez=2
Rafał
Poszukuję wszelkich informacji i kontaktu z krewnymi rodzeństwa pradziadków:
Warszawa - Bańkowscy, Kabot.
https://genealodzy.pl/index.php?name=PN ... art=4&ez=2
Dzień Dobry
przepraszam jak napisałam w niewłaściwym miejscu swoje pytanie ale jestem "nowa" na genealogia.pl.
Jestem zarejestrowana w MyHeritage od kilku lat ale umieszczałam tam tylko główne dane czyli datę urodzenia i ewentualnie datę śmierci. Teraz chcę tam umieścić zarówno zdjęcia archiwalne /tego mniej się obawiam bo postanawiałam umieszczać zdjęcia tylko osób nieżyjących/ ale też chcę umieścić dokumenty np. dyplomy, skany aktów urodzenia, śmierci i inne ważne dla mojej rodzin. Moje pytanie do Państwa w jaki sposób umieszcza się skany dokumentów czy identycznie jak zdjęcia ale przede wszystkim czy to jest bezpieczne. Jakie jest Państwa zdanie odnośnie umieszczania dokumentów rodzinnych, których nie chcę aby ktoś obcy bez mojego upoważnienia oglądał.
Ewa
przepraszam jak napisałam w niewłaściwym miejscu swoje pytanie ale jestem "nowa" na genealogia.pl.
Jestem zarejestrowana w MyHeritage od kilku lat ale umieszczałam tam tylko główne dane czyli datę urodzenia i ewentualnie datę śmierci. Teraz chcę tam umieścić zarówno zdjęcia archiwalne /tego mniej się obawiam bo postanawiałam umieszczać zdjęcia tylko osób nieżyjących/ ale też chcę umieścić dokumenty np. dyplomy, skany aktów urodzenia, śmierci i inne ważne dla mojej rodzin. Moje pytanie do Państwa w jaki sposób umieszcza się skany dokumentów czy identycznie jak zdjęcia ale przede wszystkim czy to jest bezpieczne. Jakie jest Państwa zdanie odnośnie umieszczania dokumentów rodzinnych, których nie chcę aby ktoś obcy bez mojego upoważnienia oglądał.
Ewa
Ewo, nikt ci nie da gwarancji 100%, że nic nigdy nie wycieknie. Wyciekały dane rządowe, dane wielkich korporacji itd. Moja rada jest taka, że jeśli nie chcesz, żeby coś wyciekło, nie umieszczaj tego w internecie, bo możesz narobić biedy sobie i innym też.
Irek
Irek
Pozdrawiam, Irek