Myślę, że pozwolicie mi na naszym forum podziękować kilku konkretnym i nie tylko osobom, dzięki którym moje badania genealogiczne stało się fascynująca przygodą.
Pani Kazimiera Wielicka-Walczak wprowadziła mnie do Archiwum Państwowym w Poznaniu. Dodawała otuchy w trudnych bezowocnych poszukiwaniach. Sama zresztą "podciągała rękawy" i prowadziła mnie za rękę, co dawało niespodziewane wyniki. Dziękuję Pani Kazimiero !!!
Profesorze Marku Górny dziękuję za cenne wskazówki, wielokrotnie przydały mi się i ciągle z nich korzystam.
Wspaniałym i bardzo cierpliwym paniom z AP w Kaliszu.
Wielu Kierownikom USC i ks. proboszczom z Wielkopolski.
Dziękuję serdecznie wszystkim dzięki, którym odkryłem i ciągle odkrywam moich przodków, krewnych i poznaję krok po kroku historię mojej rodziny.
Pozdrawiam
Andrzej-Maciej
Podziękowania osobom pracującym w Archiwum..
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Grochowicki_Andrzej

- Herbal_ela

T: AP i AA w Łodzi -noclegi
Chciałam bardzo pochwalić pracę archiwistów Archiwum Państwowym w Łodzi. Ilekroć zwracam sie do nich z prosbą mailową to odpowiedź uzyskuję dość szybko (1-3 tygodni), zawsze konkretną i rzetelną, nawet ponad moje prośby, cennik jest do zaakceptowania i przesyłki pocztowe na czas. Na prawdę jestem pełna uznania dla ich pracy.
pozdrawiam
Ela
Chciałam bardzo pochwalić pracę archiwistów Archiwum Państwowym w Łodzi. Ilekroć zwracam sie do nich z prosbą mailową to odpowiedź uzyskuję dość szybko (1-3 tygodni), zawsze konkretną i rzetelną, nawet ponad moje prośby, cennik jest do zaakceptowania i przesyłki pocztowe na czas. Na prawdę jestem pełna uznania dla ich pracy.
pozdrawiam
Ela
-
Magdalena_Strózik

Niech i mnie będzie wolno się dołączyć z podziękowaniami - szczególnie dla Pani Małgorzaty Comber i całego zespołu AP w Radomiu - za wspaniały kontakt, błyskawiczną reakcję i bardzo precyzyjne informacje.
Ponadto nieustające podziękowania dla Pana Marcina z AP w Grodzisku Mazowieckim - za świętą cierpliwość i niewyczerpaną chęć pomocy.
Pozdrawiam,
Magda Strózik
Ponadto nieustające podziękowania dla Pana Marcina z AP w Grodzisku Mazowieckim - za świętą cierpliwość i niewyczerpaną chęć pomocy.
Pozdrawiam,
Magda Strózik