Tłumaczenie aktu [temat zamknięty]

Tłumaczenia dokumentów pisanych po niemiecku, proszę sprawdzić Jak napisać prośbę o tłumaczenie metryki oraz Pomoce w tłumaczeniu..

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

cyganmokotow

Sympatyk

Tłumaczenie aktu [temat zamknięty]

Post autor: cyganmokotow »

Witam dostałem dziś skan aktu chrztu mojego 8 razy pradziadka Jana Krystian Oemcke z parafii ewangelickiej w Swarzędzu z 1777 niestety oprócz imienia i nazwiska przodka nie jestem w stanie odczytać nic poza tym.
Czy ktoś mógłby mi pomóc
Zdjęcie mogę wysłać chetnym na emial
Pozdrawiam Michał Możdżonek
elgra

Członek Honorowy
Mistrz
Podziękował: 2 times
Otrzymał podziękowania: 9 times

Post autor: elgra »

Michale!
Dwa posty dotyczące prośby o tłumaczenie tego samego aktu :!:

Sanujmy czas i prace naszych Tłumaczy - wolontariuszy :!:

Regulamin:
Nie dubluj, nie twórz nowego wątku/tematu, lecz postaraj się kontynuować już istniejący.
Nie można zakładać wątków o tematyce podobnej do już istniejących, zamkniętych lub usuniętych. Przed założeniem wątku zaleca się skorzystać z wyszukiwarki Szukaj Posty, Tematy (link na głównej stronie forum) www.genealodzy.pl/PNphpBB2.phtml
Niedopuszczalne jest zakładanie tego samego tematu kilka razy na tym samym dziale, bądź w różnych działach. W przypadku stwierdzenia, iż założyło się temat nie tam gdzie trzeba, należy poprosić o przeniesienie tematu na właściwe podforum. Wysyłając wiadomość do Moderatora, Administratora .
- Niedopuszczalne jest również pytanie o to samo w różnych działach, podforum tematach/ wątkach założonych przez innych Użytkowników. (Off-Topic, offtopic- nie na temat).

Ważną sprawą jest właściwe zatytułowanie naszej wypowiedzi.

Temat zamknięty.

Pozdrawiam genealogicznie,
Elżbieta -moderator
Pozdrawiam, Elżbieta Grabowska z d. Cibińska
moje parafie:Cierno Oksa Węgleszyn Nagłowice (świętokrzyskie)
i Wysocice Sieciechowice (małopolskie) okolice
Zablokowany

Wróć do „Tłumaczenia - niemiecki”