Łowickie korzenie Jana Karskiego (komentarz)
Moderator: maria.j.nie
- Komentarze

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=888&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
-
sbasiacz

- Podziękował: 1 time
- Otrzymał podziękowania: 2 times
Brawo, Janko!
pozdrawiam serdecznie
Barbara Sikorska
pozdrawiam serdecznie
Barbara Sikorska
pozdrawiam
BasiaS
BasiaS
Ja również biję brawo!!!!
pozdrawiam serdecznie monika
pozdrawiam serdecznie monika
pozdrawiam monika
>Wanda>Feliksa>Anna>Józefa>Franciszka>Agnieszka>Helena>Agnieszka
>Wanda>Feliksa>Anna>Józefa>Franciszka>Agnieszka>Helena>Agnieszka
- Janiszewska_Janka

Re: Łowickie korzenie Jana Karskiego (komentarz)
Przepraszam, już milczę
Ostatnio zmieniony ndz 20 lut 2022, 12:04 przez Janiszewska_Janka, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj Janko!
Przeczytałam dokładnie całość, a w wyobraźni chciałam narysować schemat opisywanego drzewa. Urzekła mnie ta "kompozycja", pięknie opowiedziałaś historię pokrewieństw w obydwu liniach przodków Jana Karskiego, Wielkiego Polaka. Jakże ciekawe imiona występujące w tej genealogii. A to co najważniejsze to związki z Twoim drzewem genealogicznym. Motto znakomicie dobrane.
Gratuluję zaangażowania i wspaniałej pracy, a także wyrażenia wdzięczności dla wolontariuszy i założycieli portalu. Ja coraz bardziej angażuję się i doceniam fenomen tego "miejsca".
Przeczytałam dokładnie całość, a w wyobraźni chciałam narysować schemat opisywanego drzewa. Urzekła mnie ta "kompozycja", pięknie opowiedziałaś historię pokrewieństw w obydwu liniach przodków Jana Karskiego, Wielkiego Polaka. Jakże ciekawe imiona występujące w tej genealogii. A to co najważniejsze to związki z Twoim drzewem genealogicznym. Motto znakomicie dobrane.
Gratuluję zaangażowania i wspaniałej pracy, a także wyrażenia wdzięczności dla wolontariuszy i założycieli portalu. Ja coraz bardziej angażuję się i doceniam fenomen tego "miejsca".
Z serdecznym pozdrowieniem
Anna Kos
Anna Kos
- Janiszewska_Janka