Rodzina Bartkowiaków w Bydgoszczy

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Sylwek52

Sympatyk

Rodzina Bartkowiaków w Bydgoszczy

Post autor: Sylwek52 »

Witam!
Poszukuję członków rodziny Bartkowiaków. Mój dziadek Walenty Bartkowiak miał liczne rodzeństwo, które już przed I wojna światową rozproszyło się po świecie. Wśród posiadanych pamiątek mam fotografię z podpisem Franciszek i Jadwiga Bartkowiakowie z dziećmi, Bydgoszcz 1960 ul. św. Floriana. Ponieważ żyjący jeszcze zstępni pamiętają ten fakt, że ktoś z rodzeństwa dziadka mieszkał w Bydgoszczy, proszę o pomoc w odszukaniu i nawiązaniu kontaktu z członkami tej rodziny!
Pozdrawiam!
Sylwester
Nie umiera ten , kto pozostaje w sercu i pamięci bliskich
Awatar użytkownika
Pobłocka_Elżbieta

Sympatyk
Otrzymał podziękowania: 21 times

Post autor: Pobłocka_Elżbieta »

Pozdrawiam
Ela
Sylwek52

Sympatyk

Post autor: Sylwek52 »

Elu, dziękuję! To może być trop, spróbuję nawiązać kontakt poprzez dane z bazy NIP.
Nie ukrywam, że najbardziej liczę na odzew ze strony mieszkańca Bydgoszczy mieszkającego na tej ulicy. Dane adresowe A. Bartkowiak prowadzącego działalność gospodarczą pokrywają się z adresem na odwrocie jednej z fotografii będącej w moim posiadaniu.
Pozdrawiam!
Sylwester
Nie umiera ten , kto pozostaje w sercu i pamięci bliskich
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”