Nazwisko: Demczuk

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=18676&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Awatar użytkownika
MT
Nowicjusz

Post autor: MT »

Witam poszukuję Demczuków z Brześcia nad Bugiem. Będę zobowiązany za informacje. Pozdrawiam
rurb68

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: rurb68 »

W moim drzewie jest Ewa Buczyło zd. Demczuk (1865-1949) z Podhorbowa. Przeglądając skanay urodzonych z parafi w Malowej Górze z 1906 widzę Demczuków. Przypuszczam, że w księgach z parafi greckokatolickiej w Dobryniu będą jakieś wcześniejsze osoby.
Nie wiem, czy coś to wnosi bo z samym Brześciem nie umiem ich powiązać. Ale od Brześcia niedaleko - z opowieści wiem, że jeździli na jarmark do Brześcia :).
Pozdrawiam
Robert Urbanek
Demchuk

Sympatyk

Post autor: Demchuk »

dzień dobry. Eugeniusz Teofilowicz Demczuk urodził się 14 października 1941 r.w Kolonii Staszica w powiecie hrubieszowskim Województwa Lubelskiego. są zdjęcia dziadka Teofila i innych krewnych.
https://smolbattle.ru/threads/%D0%BF-%D ... %BE.75194/

Pozdrawiam, Yurij Demczuk
DanusiaA
Nowicjusz

Re: Nazwisko: Demczuk

Post autor: DanusiaA »

Demchuk pisze:dzień dobry. Eugeniusz Teofilowicz Demczuk urodził się 14 października 1941 r.w Kolonii Staszica w powiecie hrubieszowskim Województwa Lubelskiego. są zdjęcia dziadka Teofila i innych krewnych.
https://smolbattle.ru/threads/%D0%BF-%D ... %BE.75194/

Pozdrawiam, Yurij Demczuk
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”