Cmentarz Komunalny Pobitno w Rzeszowie
Moderatorzy: kaphis, elgra, maria.j.nie
-
Florek_Jacek

Cmentarz Komunalny Pobitno w Rzeszowie
Szanowni Państwo.
Zwracam się z prośbą do odwiedzających cmentarz o wykonanie zdjęć nagrobka Szpunarów (sek.VI, rz. 16, m.17). Przede wszystkim chodzi mi o zdjęcia zmarłych, które na tym grobie są prezentowane.
Będę wdzięczny za pomoc
Zwracam się z prośbą do odwiedzających cmentarz o wykonanie zdjęć nagrobka Szpunarów (sek.VI, rz. 16, m.17). Przede wszystkim chodzi mi o zdjęcia zmarłych, które na tym grobie są prezentowane.
Będę wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam
Jacek Florek
Jacek Florek
-
Florek_Jacek

Re: Cmentarz Komunalny Pobitno w Rzeszowie
No niestety, ale zależy mi na zdjęciach, które są niewidoczne na stronie grobonetu
Pozdrawiam
Jacek Florek
Jacek Florek
Witam.
Jeśli sprawa będzie jeszcze aktualna to w przyszłym tygodniu mogę zrobić zdjęcia grobu.
Pozdrawiam
Ksawery
Jeśli sprawa będzie jeszcze aktualna to w przyszłym tygodniu mogę zrobić zdjęcia grobu.
Pozdrawiam
Ksawery
-
Florek_Jacek

Oczywiście, że aktualne. Będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Jacek Florek
Jacek Florek
Cmentarz Pobitno
Witam
Do Florek Jacek
Proszę o przesłanie w prywatnej wiadomości adresu mailowego na który mógłbym przesłać zdjęcia. Wysłałem na pv wiadomość.
Pozdrawiam.
Ksawery
Do Florek Jacek
Proszę o przesłanie w prywatnej wiadomości adresu mailowego na który mógłbym przesłać zdjęcia. Wysłałem na pv wiadomość.
Pozdrawiam.
Ksawery
- Kublik_Anna

- Podziękował: 9 times
- Otrzymał podziękowania: 1 time
Jest na Pobitnie grób, w którym leży Anna Motyka (1883-1959), Ludwik Motyka (około 1913-1953) i Katarzyna Kassian (około 1890 - 2.09.1969).
Czy jest tu ktoś z rodziny Motyka? Ktoś kto zna kogoś z rodziny Motyka? Ktoś, kto wie, jaki jest związek zmarłej Katarzyny z rodziną Motyka?
Czy zmarła Katarzyna jest Kassian po mężu? A jak z domu?
Ktoś coś?
Pliiizzz!

Czy jest tu ktoś z rodziny Motyka? Ktoś kto zna kogoś z rodziny Motyka? Ktoś, kto wie, jaki jest związek zmarłej Katarzyny z rodziną Motyka?
Czy zmarła Katarzyna jest Kassian po mężu? A jak z domu?
Ktoś coś?
Pliiizzz!
Pozdrawiam,
Anka K.
Anka K.