poszukuję Wilk - okolice Radomia

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Mikolaj_Wilk

Sympatyk
Legenda

poszukuję Wilk - okolice Radomia

Post autor: Mikolaj_Wilk »

Witam.
Poszukuję Wilków, których rodziny pochodzą spod Radomia, dokładniej z gminy Zakrzew.

Wilkowie co do których nie mam wątpliwości, że są ze sobą spokrewnieni pochodzili z miejscowości: Sławno, Zatopolice i Kierzków. Ponad to występowały w okolicy rodziny o nazwisku Wilk w takich miejscowościach jak: Mleczków, Golędzin, Wośniki i Cerekiew.

Pozdrawiam - Mikołaj
Ostatnio zmieniony sob 01 wrz 2012, 00:12 przez Mikolaj_Wilk, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
ttunin

Sympatyk

Post autor: ttunin »

Mikołaju.
Wilki wszędzie są :D a na poważnie to np: w Drożanki-Skaryszew( na pd od Radomia).
Tadeusz
Mikolaj_Wilk

Sympatyk
Legenda

Post autor: Mikolaj_Wilk »

Tak wiem, ale chodzi mi o tych pochodzących z obecnej gminy Zakrzew. Zdaję sobie sprawę z tego, że jest to popularne nazwisko, i nie tylko w tym rejonie. Wiadomo, że nie wszyscy to jedna rodzina. Poszukuję tych, których rodzice, dziadkowie pochodzą z miejscowości Sławno, Zatopolice i Mleczków.

Mikołaj
janekzradomia

Post autor: janekzradomia »

proponuje poszukac tez w Pionkach bo kiedys slyszalem o jakiejs rodzinie Wilkow z tamtych terenow.

Pozdrawiam Jan!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”