Poszukuję Pani Wandy Grys
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Gordonowicz_Joanna
Szukam Pani Wandy Grys (lub o takim pseudonimie). Pani Wanda udzielała się na forum oraz poszukiwała informacji od jakiegoś czasu nie ma jej na genealodzy.pl. Może ktoś z Państwa zna Panią Wandę? Pani Wanda interesowała się wątkiem mojej rodziny.
- Bialas_Malgorzata

https://genealodzy.pl/user.php?op=useri ... wanda-grys
zaglądała ostatnio 2 lata temu na forum, ale można spróbować wysłać przez powyższy formularz
zaglądała ostatnio 2 lata temu na forum, ale można spróbować wysłać przez powyższy formularz
-
Gordonowicz_Joanna
Wysyłałam. Bez odpowiedzi. Stąd właśnie założony wątek bo może ktoś mnie skomunikuje inaczej
Pozdrawiam
-
Rebell_Cieniewska_Grażyna

- Podziękował: 5 times
- Otrzymał podziękowania: 5 times
Spróbuj może na facebooku. Jeżeli nie będzie jej osobiście, to może ktoś z rodziny. Kilku osobom udało się nawiązać kontakt.
Moje nazwiska - Rebell, Cieniewski, Oleśniewicz, Łojko, Piotrowski.
Moje miejscowości - Subkowy, Nowogródek (na Kresach), Berest/Piorunka, okolice Częstochowy, Palikije.
Moje miejscowości - Subkowy, Nowogródek (na Kresach), Berest/Piorunka, okolice Częstochowy, Palikije.
-
Gordonowicz_Joanna
-
stanley1980

W książce telefonicznej z 2005 roku nie ma Wandy Grys, jest natomiast kilka osób o nazwisku Wanda Gryszkiewicz. Na facebooku są cztery Wandy Gryszkiewicz.
-
Gordonowicz_Joanna