Szanowni Państwo, czy na nin. forum jest osoba, która mogłaby zanieść wiadomość ode mnie na grób krewnego na cmentarzu komunalnym w Mińsku Maz? Jeśli tak, to proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Cmentarz Mińsk Maz. szukam pomocy
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
Anna
szukam: Owczarski, Wesołowski, Zaparucha, Bzdyl, Muzyczuk, Jasiecka/Jasicka, Panfil - Rzeszowszczyzna, Kujawy, Roztocze, Małopolska
szukam: Owczarski, Wesołowski, Zaparucha, Bzdyl, Muzyczuk, Jasiecka/Jasicka, Panfil - Rzeszowszczyzna, Kujawy, Roztocze, Małopolska
Witam,
Będę albo ostatniego października albo pierwszego listopada (a może i wcześniej ale tego nie obiecuję), więc mogę zanieść wiadomość (najlepiej proszę napisać na priv).
Będę albo ostatniego października albo pierwszego listopada (a może i wcześniej ale tego nie obiecuję), więc mogę zanieść wiadomość (najlepiej proszę napisać na priv).
Pozdrawiam,
Mirek
Mirek
Dzięki. Spójrz zatem na priv, proszę.
Anna