Pilczuk, poszukiwanie rodziny

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Sroczyński_Włodzimierz

Sympatyk
Nowicjusz
Otrzymał podziękowania: 1 time

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

Kto Cię podejrzewa o chęć zarobku?
Przyszłaś, pomimo braku zainteresowania genealogią - by komuś nieznanemu pomóc. Samodzielnie znalazłaś miejsce (i to dokładne) i sposób.
Rzadkie i chwalebne zjawisko, więc pomimo tego, że nie przyszłaś "oczekując znaleźnego" - oferuję pomoc, jeśli będzie Ci potrzebna.
Np jeśli za kilka tygodni natchnie Cię, że jednak coś Cię w historii własnej rodziny interesuje i chciałabyś się dowiedzieć lub dowiedzieć się jak się dowiedzieć - możesz liczyć, że spróbujemy. A w przypadku problemów z wybraniem miejsca na forum na napisanie czy sformułowaniem zagadnienia - możesz napisać do mnie.
Tyle:)
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Irena_Golab1

Sympatyk

Post autor: Irena_Golab1 »

Asia, zrobilas mi piekna niespodzianke. Piszac o zdjecia i książkach , wysłałam wiadomość do ciebie na priv ..
Chetnie się z tobą skontaktuje , podałam ci mój e-mail .Irena z domu Pilczuk .Pozdrawiam.
Asia8118

Post autor: Asia8118 »

Jutro jest rozbiórka domu.Postaram się jeszcze dzisiaj pojechać do Rudej i zrobić kilka zdjęć domu.
Irena_Golab1

Sympatyk

Post autor: Irena_Golab1 »

Będę czekać na wiadomość ,zycze powodzenia i dziękuje za informacje .Irena .
Asia8118

Post autor: Asia8118 »

Sroczyński_Włodzimierz pisze:Kto Cię podejrzewa o chęć zarobku?
Przyszłaś, pomimo braku zainteresowania genealogią - by komuś nieznanemu pomóc. Samodzielnie znalazłaś miejsce (i to dokładne) i sposób.
Rzadkie i chwalebne zjawisko, więc pomimo tego, że nie przyszłaś "oczekując znaleźnego" - oferuję pomoc, jeśli będzie Ci potrzebna.
Np jeśli za kilka tygodni natchnie Cię, że jednak coś Cię w historii własnej rodziny interesuje i chciałabyś się dowiedzieć lub dowiedzieć się jak się dowiedzieć - możesz liczyć, że spróbujemy. A w przypadku problemów z wybraniem miejsca na forum na napisanie czy sformułowaniem zagadnienia - możesz napisać do mnie.
Tyle:)
Panie Włodzimierzu,źle Pana zrozumiałam.Jestem naprawdę niesamowicie zakręcona tematem Pani Ireny. i tym,że tu trafiłam.
Pozdrawiam
Sroczyński_Włodzimierz

Sympatyk
Nowicjusz
Otrzymał podziękowania: 1 time

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

Dobrze, że się wyjaśniło:)
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
Awatar użytkownika
MonikaNJ

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: MonikaNJ »

Pani Joanno,
wyrazy wielkiego szacunku!!! Niedawno na forum pisaliśmy o ginących bezpowrotnie pamiątkach, dokumentach i zdjęciach a TU taka niespodzianka. Przywróciła mi Pani wiarę w ludzi :-) Dołączam do Włodka , jeśli będzie Pani potrzebowała rady, pomocy itd. itp. w genealogii; wojskowości(mundury , medale, broń) i strojach regionalnych - do usług :-)
pozdrawiam monika
>Wanda>Feliksa>Anna>Józefa>Franciszka>Agnieszka>Helena>Agnieszka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”