Cmentarz - Nowogród, powiat Łomża, prośba o zdjęcia

Informacje o cmentarzach. Pomoc w wykonaniu lub uzyskaniu zdjęcia grobu ; w tym Informacje o Cmentarzach, Nekrologi, wyszukiwarki grobów..., linki

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

beatpatt35

Sympatyk
Adept

Cmentarz - Nowogród, powiat Łomża, prośba o zdjęcia

Post autor: beatpatt35 »

Dzień dobry

Bardzo proszę osoby, które odwiedzają cmentarz w Nowogrodzie niedaleko Łomży o zrobienie zdjęć grobów z nazwiskami Pijanowski/a, Kulikowski/a. Szukam również grobu Bronisławy Murzyn dd Pijanowska. Dziękuję.
Michał Chrzanowski
czestero

Post autor: czestero »

Moim skromnym zdaniem (pomijajac pewne znane juz aspekty) w celu fotografii nagrobka dosc dobre jest umieszczenie takiej prosby na Billiongraves. Sam spelniam takie zyczenia w mojej okolicy. Niestety najwiekszym problemem jest miejsce gdzie jest konkretny grobowiec. Bo co z tego jak ktos napisze ze poszukuje Kowalskiego. Ja mam o tyle latwiej ze Krakowskie cmentarze w wiekszosci maja wyszukiwarki, a i gdzie nie ma wyszukiwarki jesli ktos mi poda Kwatere, rzad, miejsce lub chocby jakies konkretne punkty to moge isc. Natomiast jak ktos napisze samo nazwisko no to ono wisi.

Nie wiem czy chodzi ci o Nowogrodzki Cmentarz Parafialny ul. Cmentarna 6 - jesli tak to jak widze jest tam pare osob dzialajacych i tez spora czesc (1400) jest juz sfotografowana - wiec ktos tam dziala - wydaje sie kwestia tylko konkretnego miejsca a nie samego nazwiska.
Kasia20015

Sympatyk

Post autor: Kasia20015 »

Dzień dobry mam Pijanowskich z Nowogródu w swoim drzewie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cmentarze”