Puszcza Solska Maciej Grabias
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Witam serdecznie.
Utknęłam. Potrzebuję pomocy dobrych ludzi.Ksiądz w Puszczy Solskiej nie odpowiada na e-mail, do Zamościa, gdzie są akta mam 800 km. Poszukuję aktów zgonu Macieja i Jadwigi Grabias mieszkańców Bidaczowa. Ślub wzięli 19-01-1777 r. w Puszczy Solskiej. Nie wiem skąd pochodzą, kiedy się urodzili, nie wiem nic o rodzicach. Przypuszczam, że odpowiedzi na nurtujące mnie pytania znajdują się w poniższych aktach zgonu.
Maciej zg. 1818 r. akt 94
Jadwiga zg. 1828 akt 31
Bardzo proszę o przesłanie lub chociaż odczytanie treści aktów, bym mogła wyjść z dołka.
Pozdrawiam zofika
Utknęłam. Potrzebuję pomocy dobrych ludzi.Ksiądz w Puszczy Solskiej nie odpowiada na e-mail, do Zamościa, gdzie są akta mam 800 km. Poszukuję aktów zgonu Macieja i Jadwigi Grabias mieszkańców Bidaczowa. Ślub wzięli 19-01-1777 r. w Puszczy Solskiej. Nie wiem skąd pochodzą, kiedy się urodzili, nie wiem nic o rodzicach. Przypuszczam, że odpowiedzi na nurtujące mnie pytania znajdują się w poniższych aktach zgonu.
Maciej zg. 1818 r. akt 94
Jadwiga zg. 1828 akt 31
Bardzo proszę o przesłanie lub chociaż odczytanie treści aktów, bym mogła wyjść z dołka.
Pozdrawiam zofika
Ostatnio zmieniony pt 10 gru 2021, 16:59 przez zofika, łącznie zmieniany 2 razy.
zofika
-
Małgorzata2005

Witaj, zofika
Na stronie lubgens.eu, jest zakładka "Pomocnik" - tam znajdziesz szybko link do szukajwarchiwach i dostęp do zasobów z APL - Puszcza Solska: https://pomoce.lubgens.eu/viewpage.php?page_id=9
Skany księgi zgonów za lata 1832-1845, są dostępne.
Na stronie lubgens.eu, jest zakładka "Pomocnik" - tam znajdziesz szybko link do szukajwarchiwach i dostęp do zasobów z APL - Puszcza Solska: https://pomoce.lubgens.eu/viewpage.php?page_id=9
Skany księgi zgonów za lata 1832-1845, są dostępne.
Pozdrawiam - Małgorzata
Bardzo,bardzo dziękuję Małgorzato za szybką reakcję.Dzięki Tobie wyeliminowałam 2 akty,muszę przeredagować swój wpis. To nie byli moi.
pozdrawiam zofika
pozdrawiam zofika
zofika
- Krystyna.waw

- Podziękował: 6 times
- Krystyna.waw

- Krystyna.waw