Feliks Krolikowski

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

max.ma

Feliks Krolikowski

Post autor: max.ma »

Poszukuję informacji, rodziny, czegokolwiek o Feliksie Królikowskim ur. 1875 lub 1876, zm. 1908, właścicielu rytowni na szkle w Warszawie przy Chłodnej 46 a później Chłodnej 5

moderacja (elgra)
Zgodnie z regulaminem i przyjętym zwyczajem prosimy o podpisywanie swoich postów nazwiskiem i imieniem lub przynajmniej imieniem.
Jeżeli każdorazowe podpisywanie postów jest kłopotliwe, wtedy można ustawić automatyczny podpis. https://genealodzy.pl/PNphpBB2-viewtopi ... rt-0.phtml
Arek_Bereza

Sympatyk
Ekspert

Feliks Krolikowski

Post autor: Arek_Bereza »

Kolejne wątki nie pomagają tym, którzy pomagają :)
Tu były linki do jego aktu urodzenia, małżeństwa i zgonu ale ze wzgledu na mnożenie wątków a następnie brak zainteresowania nimi postanowiłem je usunąć
Ostatnio zmieniony pn 13 cze 2022, 20:43 przez Arek_Bereza, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Krystyna.waw

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Krystyna.waw »

max.ma - wkurzyłam się.
Odnalazłam interesujące cię akty, żeby się przekonać, że założyłeś / łaś dwa identyczne posty i Arek już to zrobił. Straciłam czas. Słaby start na forum :evil:
Krystyna
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”