Jak myślisz po co w poprzednim poście pytałem o szczegóły ? Po to by ich nie szukać i nie tracić czasu. ech...
I właśnie po to jest Ci potrzebny akt zgonu Aleksandra żebyś się dowiedział jak nazywali się rodzice i gdzie się urodził. Ślub ze Stanisławą był pewnie w okolicy i przed 1919. Wolisz szukać na oślep ślubu czy dowiedzieć się wiele małym kosztem w USC ? Wiem, kontakt z urzędem wydaje się początkującym straszny i na tym kończą swoje poszukiwania. a czasem wystarczy telefon by wiele się dowiedzieć.
Chyba, że masz jeszcze jakieś sekrety, które mogłyby pomóc ale nie ujawnisz licząc, że dowiemy się po paru godzinach pracy ?
Akt urodzenia Stanisława i akt ślubu Juliana Bornejko
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Arek_Bereza

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Re: Akt urodzenia Stanisława i akt ślubu Juliana Bornejko
Dziękuję Ci za wskazówki, ale nie chciałbym zabierać nikomu drogocennego czasu, wcześniej nie pisząc do USC i dzwoniąc, czy zarządu cmentarza itd... Nie nalezę do osób, które mają problem, czy barierę by napisać czy zadzwonić.Arek_Bereza pisze:Jak myślisz po co w poprzednim poście pytałem o szczegóły ? Po to by ich nie szukać i nie tracić czasu. ech...
I właśnie po to jest Ci potrzebny akt zgonu Aleksandra żebyś się dowiedział jak nazywali się rodzice i gdzie się urodził. Ślub ze Stanisławą był pewnie w okolicy i przed 1919. Wolisz szukać na oślep ślubu czy dowiedzieć się wiele małym kosztem w USC ? Wiem, kontakt z urzędem wydaje się początkującym straszny i na tym kończą swoje poszukiwania. a czasem wystarczy telefon by wiele się dowiedzieć.
Chyba, że masz jeszcze jakieś sekrety, które mogłyby pomóc ale nie ujawnisz licząc, że dowiemy się po paru godzinach pracy ?
-
Sroczyński_Włodzimierz

AP Lublin O Radzyń Podlaski?
- ewidencja ludności warto sprawdzić, skoro masz datę i miejsce ustalone
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
-
Arek_Bereza

piszesz by nas poinformować czy chcesz znaleźć ten akt urodzenia ?PrzemekW pisze:Bardzo dziękuję, mam akt zgonu, urodzony w Kiejdanach, rodzice Józef i Konstancja BornejkoSroczyński_Włodzimierz pisze:AP Lublin O Radzyń Podlaski?
jeśli tak to Kiejdany i który rok ?