Akt urodzenia Stanisława i akt ślubu Juliana Bornejko

Wzajemna pomoc w problemach natury genealogicznej. Przed wysłaniem zapytania proszę sprawdzić podforum tematyczne : Tłumaczenia metryk: łacina, niemiecki, rosyjski, ukraiński, angielski, francuski ; także tematy : Poszukiwania lub Stronę Główną Forum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Arek_Bereza

Sympatyk
Ekspert
Otrzymał podziękowania: 1 time

Re: Akt urodzenia Stanisława i akt ślubu Juliana Bornejko

Post autor: Arek_Bereza »

Jak myślisz po co w poprzednim poście pytałem o szczegóły ? Po to by ich nie szukać i nie tracić czasu. ech...
I właśnie po to jest Ci potrzebny akt zgonu Aleksandra żebyś się dowiedział jak nazywali się rodzice i gdzie się urodził. Ślub ze Stanisławą był pewnie w okolicy i przed 1919. Wolisz szukać na oślep ślubu czy dowiedzieć się wiele małym kosztem w USC ? Wiem, kontakt z urzędem wydaje się początkującym straszny i na tym kończą swoje poszukiwania. a czasem wystarczy telefon by wiele się dowiedzieć.
Chyba, że masz jeszcze jakieś sekrety, które mogłyby pomóc ale nie ujawnisz licząc, że dowiemy się po paru godzinach pracy ?
PrzemekW

Re: Akt urodzenia Stanisława i akt ślubu Juliana Bornejko

Post autor: PrzemekW »

Arek_Bereza pisze:Jak myślisz po co w poprzednim poście pytałem o szczegóły ? Po to by ich nie szukać i nie tracić czasu. ech...
I właśnie po to jest Ci potrzebny akt zgonu Aleksandra żebyś się dowiedział jak nazywali się rodzice i gdzie się urodził. Ślub ze Stanisławą był pewnie w okolicy i przed 1919. Wolisz szukać na oślep ślubu czy dowiedzieć się wiele małym kosztem w USC ? Wiem, kontakt z urzędem wydaje się początkującym straszny i na tym kończą swoje poszukiwania. a czasem wystarczy telefon by wiele się dowiedzieć.
Chyba, że masz jeszcze jakieś sekrety, które mogłyby pomóc ale nie ujawnisz licząc, że dowiemy się po paru godzinach pracy ?
Dziękuję Ci za wskazówki, ale nie chciałbym zabierać nikomu drogocennego czasu, wcześniej nie pisząc do USC i dzwoniąc, czy zarządu cmentarza itd... Nie nalezę do osób, które mają problem, czy barierę by napisać czy zadzwonić.
Sroczyński_Włodzimierz

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Sroczyński_Włodzimierz »

AP Lublin O Radzyń Podlaski?
- ewidencja ludności warto sprawdzić, skoro masz datę i miejsce ustalone
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
PrzemekW

Post autor: PrzemekW »

Sroczyński_Włodzimierz pisze:AP Lublin O Radzyń Podlaski?
Bardzo dziękuję, mam akt zgonu, urodzony w Kiejdanach, rodzice Józef i Konstancja Bornejko
Arek_Bereza

Sympatyk
Ekspert

Post autor: Arek_Bereza »

PrzemekW pisze:
Sroczyński_Włodzimierz pisze:AP Lublin O Radzyń Podlaski?
Bardzo dziękuję, mam akt zgonu, urodzony w Kiejdanach, rodzice Józef i Konstancja Bornejko
piszesz by nas poinformować czy chcesz znaleźć ten akt urodzenia ?
jeśli tak to Kiejdany i który rok ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrzebuję pomocy”