BaSIA famula - problemy

Wzajemna pomoc w problemach natury genealogicznej. Przed wysłaniem zapytania proszę sprawdzić podforum tematyczne : Tłumaczenia metryk: łacina, niemiecki, rosyjski, ukraiński, angielski, francuski ; także tematy : Poszukiwania lub Stronę Główną Forum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Toporska

BaSIA famula - problemy

Post autor: Toporska »

Dzień dobry!
Mam nadzieję, że wybrałam dobry wątek :) Od kilku tygodni mam problemy z stroną BaSIA. Jeśli strona nawet się otwiera, to po wpisaniu poszukiwanego nazwiska lub próbie zalogowania kręci bez końca i nigdy nie dochodzi do wyszukania. Próbowałam przez google, explorer, mozillę, na różnych urządzeniach, laptopie, pc, telefonie... Czy są tu może jacyś użytkownicy BaSI, którzy mieli podobny problem i go rozwiązali? Ostatnio wróciłam do genealogicznych poszukiwań i tęsknię za użytecznością BaSI :(
Awatar użytkownika
Pobłocka_Elżbieta

Sympatyk
Otrzymał podziękowania: 16 times

Post autor: Pobłocka_Elżbieta »

Pozdrawiam
Ela
Toporska

Och, bardzo przepraszam za dublowanie - zupełnie nie mogłam znaleźć informacji. Dziękuję bardzo za odpowiedź!
choirek

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: choirek »

BaSIA znów nadaje. Trochę tylko niepokoi mnie, co to będzie, jak jej na stałe nie będzie...
Pozdrawiam, Irek
Toporska

U mnie nie :( Ale może się jeszcze rozkręci
Gośka

Sympatyk
Legenda

Post autor: Gośka »

jak myślicie czy BaSIA ruszy szybciej czy już teraz będzie jak żółw? Bo to co jest teraz to masakra :(
Pozdrawiam - Gośka
Awatar użytkownika
Bartek_M

Członek PTG
Adept
Otrzymał podziękowania: 1 time
Kontakt:

Post autor: Bartek_M »

Dopóki Piotr nie poprawi funkcjonalności BaSI (do czego zobowiązał się 1/2 roku temu), należy zawężać zakres wyszukiwania, tj. określać zakres lat oraz miejscowość+odległość.
Bartek
choirek

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: choirek »

A to nie jest przypadkiem prywatny projekt Piotra na jego prywatnym serwerze i jak zabierze swoje zabawki, to praca dziesiątek wolontariuszy bezpowrotnie przepadnie? I do niczego nie jest zobowiązany, tylko jak zechce, to może poprawi funkcjonowanie serwisu?
Pozdrawiam, Irek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrzebuję pomocy”