Testy MyHeritage dla kilku osób z rodziny

Genealogia genetyczna, badanie DNA

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Serotoninka

Sympatyk

Post autor: Serotoninka »

Podpowiedzcie proszę, bo nie mogę znaleźć odpowiedzi - czy jeśli wykonam testy dziadkowi i siostrze babci oraz jeszcze 2 osobom z rodziny męża, to czy mogę wszystkie te wyniki zaimportować, tzn. przypisać do osób w moim drzewie? Chodzi mi o to, czy moje jedno wykupione konto na My Heritage po zakupie 4 testów wystarczy do tego by docelowo interpretować wyniki wszystkich wykonanych testów?

Pozdrawiam
Ola W.
uladziemid

Sympatyk

Post autor: uladziemid »

Tak, można więcej testów importować do jednego drzewa i zarządzać używając jednego konta.
Pozdrawiam,
Urszula
Kromplewski_Franciszek

Sympatyk
Podziękował: 2 times
Otrzymał podziękowania: 1 time
Kontakt:

Post autor: Kromplewski_Franciszek »

uladziemid pisze:Tak, można więcej testów importować do jednego drzewa i zarządzać używając jednego konta.
Widzę ,z odpowiedzi ,że Pani Urszula jest dobrze zorientowana w MyHeritage . Zapytuje czy mogę otrzymać dwa bezpłatne testy DNA z Ancestry jeśli dokonam eksportu mojego drzewa do Ancestry w którym mam wpisane ponad 480 osób.
Franciszek
Serotoninka

Sympatyk

Re: Testy MyHeritage dla kilku osób z rodziny

Post autor: Serotoninka »

uladziemid pisze:Tak, można więcej testów importować do jednego drzewa i zarządzać używając jednego konta.
Bardzo dziękuję! Pozdrawiam serdecznie.

Ola W.
uladziemid

Sympatyk

Re: Testy MyHeritage dla kilku osób z rodziny

Post autor: uladziemid »

Kromplewski_Franciszek pisze:
Widzę ,z odpowiedzi ,że Pani Urszula jest dobrze zorientowana w MyHeritage . Zapytuje czy mogę otrzymać dwa bezpłatne testy DNA z Ancestry jeśli dokonam eksportu mojego drzewa do Ancestry w którym mam wpisane ponad 480 osób.
Franciszek
Proszę skontaktować się z panem Piotrem od projektu Ancestry, ja dostałam jeden test za jedno drzewo ale może da się otrzymać więcej.
Pozdrawiam,
Urszula
ODPOWIEDZ

Wróć do „Genealogia genetyczna”