Prośba o zdjęcie grobu w Słupsku
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
-
Jadczak_Anna

Prośba o zdjęcie grobu w Słupsku
Jeśli ktoś z Państwa odwiedza cmenatrze w Słupsku lub Lublinie byłabym wdzięczna za zdjęcia grobów:
- Słupsk - cmentarz komunalny przy ul. Rabina dr Maxa Josepha 4 , kwatera 1, rząd 49, miejsce 9 - pochowany jest tam Tadeusz Bałazy
- Lublin - cmentarz na Majdanku - sektor S5K22, rząd 3, grób 1 - pochowany jest tam Jan Borys.
Pozdrawiam,
Anka
- Słupsk - cmentarz komunalny przy ul. Rabina dr Maxa Josepha 4 , kwatera 1, rząd 49, miejsce 9 - pochowany jest tam Tadeusz Bałazy
- Lublin - cmentarz na Majdanku - sektor S5K22, rząd 3, grób 1 - pochowany jest tam Jan Borys.
Pozdrawiam,
Anka
-
andrzejkapron

-
Jadczak_Anna

Prośba o zdjęcie grobu w Słupsku i Lublinie
Widziałm to zdjęcie ale chciałabym je wywołać i za słaba jest rozdzielczość
Pozdrawiam, Anka
Pozdrawiam, Anka
-
Jadczak_Anna

-
Jadczak_Anna

Re: Prośba o zdjęcie grobu w Słupsku i Lublinie
Panie Tadeuszu, jeszcze raz bardzo dziękuję za Słupsk,Jadczak_Anna pisze:Jeśli ktoś z Państwa odwiedza cmenatrze w Słupsku lub Lublinie byłabym wdzięczna za zdjęcia grobów:
Pozdrawiam, Anka
Jeśli ktoś z Państwa odwiedza cmentarz na Majdanku to moja prośba jest aktualna,
Z góry dziękuję, Anka
- Szczerbiński

Szanowna Pani Aniu!
Proszę uruchomić np. na przeglądarkę Google i wpisań hasło Grobonet. Następnie wejść na tę stronę. Po uruchomieniu programu informacyjnego o cmentarzu na Majdanku w Lublinie: wpisać nazwisko: Borys i imię: Jan. Gdy się wyświetli informacja o istnieniu takiego grobu, kliknąć dwa razy na nazwisku lub imieniu - zobaczy Pani zdjęcię grobu poszukiwanej osoby.
Pozdrawiam serdecznie. Jerzy Adam Szczerbiński
PS. Kiedyś w okolicy tego cmentarza uczyłem się do matury, znalazłem tam ciszę i spokój ... a w okolicach Łomży żyli moi przodkowie
Proszę uruchomić np. na przeglądarkę Google i wpisań hasło Grobonet. Następnie wejść na tę stronę. Po uruchomieniu programu informacyjnego o cmentarzu na Majdanku w Lublinie: wpisać nazwisko: Borys i imię: Jan. Gdy się wyświetli informacja o istnieniu takiego grobu, kliknąć dwa razy na nazwisku lub imieniu - zobaczy Pani zdjęcię grobu poszukiwanej osoby.
Pozdrawiam serdecznie. Jerzy Adam Szczerbiński
PS. Kiedyś w okolicy tego cmentarza uczyłem się do matury, znalazłem tam ciszę i spokój ... a w okolicach Łomży żyli moi przodkowie
-
Jadczak_Anna

Szanowny Panie Jerzy, dziękuję za informację, jednak tak jak pisałam już wcześniej zdjęcie z Grobonetu jest słabej jakości a ja chciałabym je wywołać na pamiątkę. Pozdrawiam, Anka
- maria.j.nie

- Podziękował: 18 times
- Otrzymał podziękowania: 2 times
-
Jadczak_Anna