Już odpowiadam na priv.marzec_jadwiga pisze:Witaj Kasiu
W swoim drzewie mam Stanisława Czechowskiego z Tarłowa, który ożenił się z Ewą Wasilewską, córką mojego prapradziadka Jana Wasilewskiego z pierwszego małżeństwa.
Z pozdrowieniami Jadwiga
Wykaz nazwisk występujących w moim drzewie
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- Kułagowska_Katarzyna

- Otrzymał podziękowania: 3 times
- Kułagowska_Katarzyna

Niestety, te osoby nie występują w moim drzewie.marzec_jadwiga pisze:Witaj Kasiu
W swoim drzewie mam Stanisława Czechowskiego z Tarłowa, który ożenił się z Ewą Wasilewską, córką mojego prapradziadka Jana Wasilewskiego z pierwszego małżeństwa.
Z pozdrowieniami Jadwiga
Pozdrawiam,
Kasia
...najwięcej korzeni mam w Zwoleniu. Na razie...
Pani Kasiu
Wszystkie rodziny co do jednej z Czarnkowa są w moim drzewie plus rodzina Bzdręga .
Bzdręga to taka ryba w Polsce .
Jeżeli jest Pani zainteresowana współpracą to zapraszam do współpracy .
Wszystkie te rodziny sa także w przynajmniej 30 innych drzewach współpracujących genealogów z rożnych stron Polski .
Pozdrawiam
Mariusz
Wszystkie rodziny co do jednej z Czarnkowa są w moim drzewie plus rodzina Bzdręga .
Wszystkie te rodziny sa także w przynajmniej 30 innych drzewach współpracujących genealogów z rożnych stron Polski .
Pozdrawiam
Mariusz
- Kułagowska_Katarzyna

Witaj Mariuszu,9Majster pisze:Pani Kasiu
Pozdrawiam
Mariusz
bardzo chętnie podzielę się informacjami o moich czarnkowskich przodkach. Może uda nam się coś powiązać. Napiszę na priv.
Pozdrawiam serdecznie,
Kasia
...najwięcej korzeni mam w Zwoleniu. Na razie...