Dąbrowa Górnicza
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Sikorski_Jerzy
Dąbrowa Górnicza
W Dąbrowie Górniczej jest cmentarz w rodzinie mówiło sie idziemy na cmentarz na Mickiewicza,obok tego cmentarza jest mały kościół,teraz chyba na przeciwko tego kościoła jest sklep Real.Mam prośbę pod jakim wezwaniem jest ten kościół i jaka to ulica.A może ktoś wie jak jest czynna kancelaria,albo jakiś numer telefonu do parafii.Dzięki.Jurek. Mail:jorg61@vp.pl
Dąbrowa Górnicza
Witam
Z tego co wiem kościół jest pod wezwaniem Chrystusa Króla a kancelaria znajduje się po drugiej stronie "autostrady" na ulicy podajże Staszica. Kancelaria jest czynna w godzinach 16.00-17.00, ale nie zawsze, gdyż jak tam byłem pół roku temu to niestety nie mieli oni nikogo tam na stałe, a wikary ciągle nie miał czasu. Jeżeli już go znajdzie z pewnością chętnie pomoże i udostępni co trzeba.
Pozdrawiam Zubrzak
Z tego co wiem kościół jest pod wezwaniem Chrystusa Króla a kancelaria znajduje się po drugiej stronie "autostrady" na ulicy podajże Staszica. Kancelaria jest czynna w godzinach 16.00-17.00, ale nie zawsze, gdyż jak tam byłem pół roku temu to niestety nie mieli oni nikogo tam na stałe, a wikary ciągle nie miał czasu. Jeżeli już go znajdzie z pewnością chętnie pomoże i udostępni co trzeba.
Pozdrawiam Zubrzak