Tomku dziękuję za sprawdzenie Izydora i za pozostałe akty. Póki co nie wiem gdzie "przykleić" tych odnalezionych Kempskich, ale jest to ta sama parafia więc całkiem możliwe, że to jakieś boczne gałązki. Ta Wiktoria którą wymieniłeś byłą córką Franciszka tzn. urodziła się w tym samym roku w którym brał ślub, czy też córką Jana, a siostrą Franciszka?
A jeszcze wracając do akt gminnych. Rodzina mieszkała przez większość czasu w Przerębie (tak jak rodziły się najstarsze dzieci, choć pierwszy syn urodził się w Wymysłowie). Później na pewno się przenieśli w inne miejsce co widać po miejscach zgonów dalszych dzieci. Najbardziej interesują mnie ewentualne wiadomości o Jadwidze, Helenie i Genowefie. Nie mam tu właściwie dat, więc nie za bardzo z czym mogę występować do usc.
Genowefa Kępska ur. 1925 (1924?) najprawdopodobniej w Przerębie, ale według jej siostry a mojej babci zmarła w Cieszanowicach w wieku 7 lat
Jadwiga Kępska ur. ? zmarła mając rok w Ozdze (pochowana w Kamieńsku)
Helena Kępska ur.? zmarła we Wronikowie mając 4 lata (pochowana w Rozprzy)
Miejscowości które podała mi babcia a do których przenosili się jej rodzice to: Przerąb (tam chyba przebywali najdłużej), Biestrzyków, Cieszanowice, Ozga, Wroników.
Tyle wiem
Pozdrawiam
Daria