Posiadam indeksy parafii...

Mam listę, wykaz i pomogę w odszukaniu osób z tej listy, tego wykazu

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

Awatar użytkownika
igoriosso

Administrator Geneteki
Legenda

Post autor: igoriosso »

Nie ma sprawy, tak samo wcześniejsze parafie można wrzucić w plany.
pozdrawiam,
Igor
Vasquez

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Vasquez »

wolfspider666 pisze:Ja pracuję nad indeksami ksiąg metrykalnych z Parafii Stary i Nowy Żmigród ( miejscowości Stary Żmigród, Łysa Góra, Siedliska Żmigrodzkie, Głojsce, Nowy Żmigród, Kąty, Mytarka, Mytarz, Toki, Huta Polańska) , są to księgi chrztów, zapowiedzi, ślubów i zgod\nów z lat od 1784 do, w zależności od miejscowości, lat 1890/1920. Jakby ktoś czegoś potrzebował to proszę pisać
Panie Danielu! Napisałem wiadomość poprzez skrzynkę Genealodzy.pl. Bardzo proszę o kontakt na e-mail. :)
Pozdrawiam,

Karol.
coral50

Post autor: coral50 »

wolfspider666 pisze:Ja pracuję nad indeksami ksiąg metrykalnych z Parafii Stary i Nowy Żmigród ( miejscowości Stary Żmigród, Łysa Góra, Siedliska Żmigrodzkie, Głojsce; Nowy Żmigród, Kąty, Mytarka, Mytarz, Toki, Huta Polańska) , są to księgi chrztów, zapowiedzi, ślubów i zgod\nów z lat od 1784 do, w zależności od miejscowości, lat 1890/1920. Jakby ktoś czegoś potrzebował to proszę pisać
W 1856 roku w Nowym Żmigrodzie (znalazłam takie dane w Genetece, choć przypuszczam, że mógłby to być Mytarz), ślub brali: Stanisław Nawracaj i Salomea Cichoń). Czy w akcie z tego roku mogły być zapisane dane rodziców nowożeńców? Szukam ich bezskutecznie.
Awatar użytkownika
Hermanos

Sympatyk
Adept
Podziękował: 8 times
Otrzymał podziękowania: 3 times

Post autor: Hermanos »

coral50 pisze:
wolfspider666 pisze:Ja pracuję nad indeksami ksiąg metrykalnych z Parafii Stary i Nowy Żmigród ( miejscowości Stary Żmigród, Łysa Góra, Siedliska Żmigrodzkie, Głojsce; Nowy Żmigród, Kąty, Mytarka, Mytarz, Toki, Huta Polańska) , są to księgi chrztów, zapowiedzi, ślubów i zgod\nów z lat od 1784 do, w zależności od miejscowości, lat 1890/1920. Jakby ktoś czegoś potrzebował to proszę pisać
W 1856 roku w Nowym Żmigrodzie (znalazłam takie dane w Genetece, choć przypuszczam, że mógłby to być Mytarz), ślub brali: Stanisław Nawracaj i Salomea Cichoń). Czy w akcie z tego roku mogły być zapisane dane rodziców nowożeńców? Szukam ich bezskutecznie.
Informacje na temat ksiąg z Nowego Żmigrodu:

https://genealodzy.pl/modules.php?op=mo ... arget=_top
Pozdrawiam,
Paweł
--------------------------------
Buczyńscy - Skalnik, Nowy Żmigród, Ożomla, USA ; Trojanowscy, Borczonowie, Kempscy - Różan, Gąsewo ; Sabatowie i Partykowie - Jeżowe, Kamień
ODPOWIEDZ

Wróć do „Posiadam listę, wykaz”