Cmętarz Katolicki w Dobromilu

Informacje o cmentarzach. Pomoc w wykonaniu lub uzyskaniu zdjęcia grobu ; w tym Informacje o Cmentarzach, Nekrologi, wyszukiwarki grobów..., linki

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

Szatyński_Marcin

Sympatyk
Kontakt:

Czy ktoś z Państwa wybiera sie na Cmet. Kat. w Dobromilu

Post autor: Szatyński_Marcin »

Witam Serdecznie ma pytanie i wielka prożbę czy ktoś z Państwa wybiera sie na Cmetarz w Dobromilu na ukrainie. Niestety miszkam na drugim końcu Polski w Dolnoślaskim i nie mam jak obecnie pojechać do dobromila a bardzo by mi zalerząło na zdjeciach tego cmetarza katolickiego jak i na odlalezieniu Grobu Ludwiki Janson z domu Rodzynkiewicz jak i Wogle grobów rodziny Janson lub Johanson bo nazwisko mogło być zmienione Ludwika zmarła 1958/59 roku została sama w Dobromilu Jej córka moja Babcia z Dziadkiem zostali wypedzeni z Dobromila z ukrainy ale niestety nie puszczono Ludwiki jej mąż to urodzony w 1885 roku a zmarł 1949 Jestem Ciekaw czy wogle są jeszcze te groby i czy są tam też Groby Rodziny Szatyńskich Bazylego Piotra Eufrozyny Rozlai Szatyńskiej z Domu Horakwicz i Rodziny Horakwicz
Proszę o pomoc i jakiekolwiek informacje bede bardzo Wdzieczny jestem poczatkujaca osoba na forum i szukam pomocy
Dziekuje i pozdrawaim Marcin
Szatyński_Marcin

Sympatyk
Kontakt:

Cmętarz Katolicki w Dobromilu

Post autor: Szatyński_Marcin »

Witam serdecznie mam Pytanie czy w Dobromilu są jeszcze jakiekolwiek ślady cmętarza katolickiego. Szukam Informacji na temat tego cmętarza z uwagi na to że po wyjeździe moich dziadków z Dobromila w 58 roku została tam moja prababka Ludwika Janson lub Johanson zmarła w 1958 roku. Szukam tez informacji o nagrobkach Rodziny Szatyńskich
Stanisław Szatyński urodzony 1947 roku 25 stycznia zmarły 9 września 1950 roku,
Michał Janson lub Johanson urodzony 1885 rok zmarły w 1949 rok
Cyryl Janson lub Johanson dat już nie znam
Interesują mnie rónież informacje o grobach rodziny Rodzynkiewiczów
i Horakwiczów

Proszę o pomoc czy ktokolwiek wie coś o istnieniu cmetarza i czy był tam lub czy sie wybiera na ten cmętarz w Dobromilu
Dziekuje za pomoc i wszelkie informacje na temat cmetarza
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cmentarze”