Witam,
Poszukuję członków rodziny Józefa Jana Nekandy Trepka redaktora naczelnego ,, Gońca Krakowskiego z Krakowa - okresie międzywojennym .Jedna z naszych krewnych jest spokrewniona z tą rodziną i chciałbym to wyjaśnić. Proszę o kontakt na pm.
Jacek Steindel
Rodzina Józefa Nekandy Trepka
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
La_Papesse

Wiele członków tej rodziny jest umieszczonych w drzewie genealogicznym na www.geni.com Jeśli wprowadzi Pan tam swoje drzewo genealogiczne to jest bardzo możliwe, że Geni znajdzie sam połączenie Pana drzewa z drzewem Nekandów-Trepków.
-
Matuszewicz_Wojciech

Dzień dobry Panie Jacku,
Interesuję się rodziną Jana Nekanda-Trepka, który 10 marca 1787 roku w Kleparzu brał ślub z Wiktorią Delpacy.
Mam w drzewie również 3 ich dzieci Józefy Tekli, Emilianny Marianny, Szymona Łukasza.
Nie jestem spokrewniony z tą rodziną. Moje zainteresowanie wynika głównie z rodziny Delpacy, która jest spokrewniona z rodziną Matuszewicz.
Pozdrawiam,
Wojciech Matuszewicz
Interesuję się rodziną Jana Nekanda-Trepka, który 10 marca 1787 roku w Kleparzu brał ślub z Wiktorią Delpacy.
Mam w drzewie również 3 ich dzieci Józefy Tekli, Emilianny Marianny, Szymona Łukasza.
Nie jestem spokrewniony z tą rodziną. Moje zainteresowanie wynika głównie z rodziny Delpacy, która jest spokrewniona z rodziną Matuszewicz.
Pozdrawiam,
Wojciech Matuszewicz