Kłopoty z familysearch !
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
U mnie nie działa już od poniedziałku, tj. 13-go. Komunikat jw. "Ta strona nie działa" itd., dzieje się to wtedy, kiedy chcę się zalogować. Główna strona otwiera się bez problemu, widać, że są zmiany. Sprawdzane na kilku przeglądarkach, komputer czyszczony. Skoro u innych działą, to gdzie jest problem??? Pozdrawiam serdecznie.
- historyk1920

-
Kubiak_Urszula

-
mariusz9050

- historyk1920

Ja korzystam z Opery cały czas i niestety problem jest. VPN włączone, a FS nie działa. Zresztą u mnie nie działa z żadną przeglądarką. Posiłkuję się telefonem i tam wszystko ok. Pisałam do nich i odpisali, że ich inżynierowie nad tym pracują, trzeba czekać.
Pytanie, dlaczego u niektórych działa? Ostatnio była aktualizacja Windowsa, może tu leży problem...?
Ewa
Ewa
- Agnieszka_Wójcik

Potwierdzam, u mnie mnw. 2 dni nie działało i problem był, tak teraz wnioskuję z VPN. Też miałam je wcześniej włączone i nie działało logowanie. Wyłączyłam na chwile VPN , następnie włączyłam ponownie ( u mnie zaznaczam np. na operze * Połącz się z VPN przy uruchamianiu przeglądarki ) i po odświeżeniu strony z logowaniem i powtórnym zalogowaniu - wszystko działa bez zarzutu.
pozdrawiam
Agnieszka Wójcik
Agnieszka Wójcik
Dzięki serdeczne. Działa . Oby jak najdłużej. Włączałam, wyłączałam poz. 1. - nie działało. Kiedy włączyłam resztę tj. od 2-4 i ponownie otworzyłam przeglądarkę - zadziałało. Dotyczy oczywiście Opery. Inne dalej nie działają.
Poniżej te pozycje w ustawieniach muszą być wszystkie włączone.
1.Włącz VPN
Przeglądając internet za pomocą VPN uniemożliwiasz osobom trzecim śledzenie Cię.
2.Połącz się z VPN przy uruchamianiu przeglądarki
3.Pomijaj VPN, aby korzystać z domyślnych wyszukiwarek
4.Pomijaj VPN, aby korzystać z witryn intranetowych
Pozdrawiam
Ewa
Poniżej te pozycje w ustawieniach muszą być wszystkie włączone.
1.Włącz VPN
Przeglądając internet za pomocą VPN uniemożliwiasz osobom trzecim śledzenie Cię.
2.Połącz się z VPN przy uruchamianiu przeglądarki
3.Pomijaj VPN, aby korzystać z domyślnych wyszukiwarek
4.Pomijaj VPN, aby korzystać z witryn intranetowych
Pozdrawiam
Ewa
- historyk1920