Szukam metryk: parafia Wysoka koło Góry Św. Anny
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Dzień dobry wszystkim,
czy ktoś jest w posiadaniu lub wie gdzie w internecie znajdę metryki z parafii Wysoka koło Góry Św. Anny miejscowość Kadłubiec? Moi przodkowie stamtąd pochodzą. Wiem, że są w AP Opole, ale może ktoś ma zdigitalizowane, albo mógłby sprawdzić?
Pozdrawiam
Ola
czy ktoś jest w posiadaniu lub wie gdzie w internecie znajdę metryki z parafii Wysoka koło Góry Św. Anny miejscowość Kadłubiec? Moi przodkowie stamtąd pochodzą. Wiem, że są w AP Opole, ale może ktoś ma zdigitalizowane, albo mógłby sprawdzić?
Pozdrawiam
Ola
Mam dostęp do ksiąg ze wsi Wysoka ale nie wszystkich. Kogo szukasz? Sprawdzę.
Pozdrawiam
Sabina
Pozdrawiam
Sabina
Hej,
7 lip 1887 w Kadłubcu rodzi sie moja prababka Anna Pospieschczyk, rodzice Gregor i Theresia z domu Hojdeschek. Szukam metryk urodzen, zgonów i ślubu. Najchętniej też rodzeństwa.
Dziękuję z góry
Ola
7 lip 1887 w Kadłubcu rodzi sie moja prababka Anna Pospieschczyk, rodzice Gregor i Theresia z domu Hojdeschek. Szukam metryk urodzen, zgonów i ślubu. Najchętniej też rodzeństwa.
Dziękuję z góry
Ola
Mam pare metryk (narodziny, slub, zgon matki). Rodzenstwo tez znalazlam. Jak ci je posłac?
Podasz mi na pryw. adres mailowy?
Sabina
Podasz mi na pryw. adres mailowy?
Sabina
Jasne,
małpa kropka com
małpa kropka com
Ostatnio zmieniony pt 21 cze 2024, 07:47 przez Berolina, łącznie zmieniany 1 raz.
adres mailowy chyba sie nie zgadza. sprawdz jeszcze raz bo nie daje sie wyslac
nie napisałam gmail. Przepraszam
Ola
Ola
Ostatnio zmieniony pt 21 cze 2024, 07:46 przez Berolina, łącznie zmieniany 2 razy.
Sprawdz czy doszlo i usun od razu ten twoj adres mailowy z tej publicznej wiadomosci.