Danusiu jesteś już wśród przodków. Spoczywaj w pokoju.

w tym bazy PTG : Geneteka, Metryki .. Nasze bazy, Wyszukiwarki na Genealodzy.pl oraz szukaj w Postach i Tematach.. na Forum

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Awatar użytkownika
zibi50

Sympatyk

Post autor: zibi50 »

To bardzo smutna i nieoczekiwana wiadomość.
Danusia, znana jako Danisha, to niezwykła i przy tym skromna Osoba, mimo niezmierzonych do końca osiągów indeksacyjnych.
Mieliśmy wspólny zamiar dokończenia, rozpoczętej przez Nią, indeksacji parafii Słupia Nadbrzeżna. Może później...?
Spoczywaj w pokoju [*]

Zbigniew Jopek
Ewafra

Sympatyk

Post autor: Ewafra »

Bardzo przykra wiadomość. Wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny i wszystkich bliskich. [*]
Awatar użytkownika
Krystyna.waw

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Krystyna.waw »

Trudno uwierzyć, serce boli...
Krystyna
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
Kyon

Sympatyk
Ekspert

Post autor: Kyon »

Spoczywaj w pokoju. Wielkie wyrazy współczucia dla Jej Najbliższych i Przyjaciół. To przykre, że cała genealogiczna rodzina tak szybko musiała się rozstać z tak zaangażowaną i wspaniałą osobą.
Awatar użytkownika
maria.j.nie

Administrator
Nowicjusz

Danusiu jesteś już wśród przodków. Spoczywaj w pokoju

Post autor: maria.j.nie »

Bardzo przykra wiadomość.
Danusia wspaniały genealog. Zawsze życzliwa i pomocna. Bardzo pracowita, skromna i ciepła Osoba.

Spoczywaj w pokoju.
[*]

Maria
Janiszewska_Janka

Sympatyk
Adept

Danusiu jesteś już wśród przodków. Spoczywaj w pokoju

Post autor: Janiszewska_Janka »

Coraz więcej zaangażowanych w indeksację odchodzi...
Niedawno dowiedziałam się, że nie żyje Marek Delert, a teraz Danisha z tej grupy indeksującej zasoby z AD Łowicz. Zawdzięczamy im bardzo wiele informacji o naszych rodzinach i jestem ogromnie za to wdzięczna.
Spoczywajcie w pokoju Marku i Danusiu.

Janka
Awatar użytkownika
mądzik_władysław

Sympatyk

Post autor: mądzik_władysław »

Bardzo smutna wiadomość. Jestem strasznie zaskoczony, pomimo, że mieszkaliśmy niedaleko siebie i mieliśmy wspólnych znajomych na prawym brzegu Wisły. Była bardzo uczynną osobą....Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie.
Moje parafie :Wilków,Zagłoba,Wąwolnica,Opole Lub., Kazimierz Dolny,Nałęczów, Piotrawin,Solec n/W, Ożarów
Awatar użytkownika
Irena_Kaczmarek

Sympatyk
Ekspert

Post autor: Irena_Kaczmarek »

R.I.P.

Irena
KonradKaminski

Post autor: KonradKaminski »

Pani Danusia nigdy tego nie odczyta, ale jestem jej niesamowicie wdzięczny za wprowadzenie potężnej ilości danych mojej rodziny. Chciałem dziś do niej napisać w sprawie zapytań i znalazłem tę smutną wiadomość. Nigdy jej nie poznałem, ale dziękuję z całego serca. Jeżeli ktoś z Państwa również tworzy podobna pracę jak Pani Danusia i czasem się zastawania czy ktoś z tego korzysta to jestem tego przykładem. To naprawdę ma sens i jest to wspaniałe co robicie. Tworzycie wspaniałą pracę. Pani Danusiu dziękuję, zostawiała Pani po sobie wspaniałą historię której groziło zapomnienie.
julia_jarmola

Sympatyk

Post autor: julia_jarmola »

Niech spoczywa w pokoju.
Awatar użytkownika
A.Chrzanowski

Post autor: A.Chrzanowski »

Nie znałem osobiście, ale mam podobne spostrzeżenia - chyba najwięcej danych dotyczących mojej rodziny. Jestem bardzo wdzięczny za ogrom pracy. Niech odpoczywa w pokoju.
Awatar użytkownika
Jarek54

Sympatyk

Post autor: Jarek54 »

Bardzo smutna wiadomość i ogromna strata. Niestety, nie poznaliśmy się osobiście. Znaliśmy się jedynie z wymienianej korespondencji. Łączył nas Tarłów, skąd wywodzą się moje korzenie po mieczu. Będąc na cmentarzu tarłowskim, postawię na grobie Danusi świeczkę od nas wszystkich. Spoczywaj w pokoju.

Jarek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”