Danusiu jesteś już wśród przodków. Spoczywaj w pokoju.
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
To bardzo smutna i nieoczekiwana wiadomość.
Danusia, znana jako Danisha, to niezwykła i przy tym skromna Osoba, mimo niezmierzonych do końca osiągów indeksacyjnych.
Mieliśmy wspólny zamiar dokończenia, rozpoczętej przez Nią, indeksacji parafii Słupia Nadbrzeżna. Może później...?
Spoczywaj w pokoju [*]
Zbigniew Jopek
Danusia, znana jako Danisha, to niezwykła i przy tym skromna Osoba, mimo niezmierzonych do końca osiągów indeksacyjnych.
Mieliśmy wspólny zamiar dokończenia, rozpoczętej przez Nią, indeksacji parafii Słupia Nadbrzeżna. Może później...?
Spoczywaj w pokoju [*]
Zbigniew Jopek
- Krystyna.waw

- maria.j.nie

Danusiu jesteś już wśród przodków. Spoczywaj w pokoju
Bardzo przykra wiadomość.
Danusia wspaniały genealog. Zawsze życzliwa i pomocna. Bardzo pracowita, skromna i ciepła Osoba.
Spoczywaj w pokoju.
[*]
Maria
Danusia wspaniały genealog. Zawsze życzliwa i pomocna. Bardzo pracowita, skromna i ciepła Osoba.
Spoczywaj w pokoju.
[*]
Maria
-
Janiszewska_Janka

Danusiu jesteś już wśród przodków. Spoczywaj w pokoju
Coraz więcej zaangażowanych w indeksację odchodzi...
Niedawno dowiedziałam się, że nie żyje Marek Delert, a teraz Danisha z tej grupy indeksującej zasoby z AD Łowicz. Zawdzięczamy im bardzo wiele informacji o naszych rodzinach i jestem ogromnie za to wdzięczna.
Spoczywajcie w pokoju Marku i Danusiu.
Janka
Niedawno dowiedziałam się, że nie żyje Marek Delert, a teraz Danisha z tej grupy indeksującej zasoby z AD Łowicz. Zawdzięczamy im bardzo wiele informacji o naszych rodzinach i jestem ogromnie za to wdzięczna.
Spoczywajcie w pokoju Marku i Danusiu.
Janka
- mądzik_władysław

Bardzo smutna wiadomość. Jestem strasznie zaskoczony, pomimo, że mieszkaliśmy niedaleko siebie i mieliśmy wspólnych znajomych na prawym brzegu Wisły. Była bardzo uczynną osobą....Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie.
Moje parafie :Wilków,Zagłoba,Wąwolnica,Opole Lub., Kazimierz Dolny,Nałęczów, Piotrawin,Solec n/W, Ożarów
- Irena_Kaczmarek

-
KonradKaminski
Pani Danusia nigdy tego nie odczyta, ale jestem jej niesamowicie wdzięczny za wprowadzenie potężnej ilości danych mojej rodziny. Chciałem dziś do niej napisać w sprawie zapytań i znalazłem tę smutną wiadomość. Nigdy jej nie poznałem, ale dziękuję z całego serca. Jeżeli ktoś z Państwa również tworzy podobna pracę jak Pani Danusia i czasem się zastawania czy ktoś z tego korzysta to jestem tego przykładem. To naprawdę ma sens i jest to wspaniałe co robicie. Tworzycie wspaniałą pracę. Pani Danusiu dziękuję, zostawiała Pani po sobie wspaniałą historię której groziło zapomnienie.
-
julia_jarmola

- A.Chrzanowski
Bardzo smutna wiadomość i ogromna strata. Niestety, nie poznaliśmy się osobiście. Znaliśmy się jedynie z wymienianej korespondencji. Łączył nas Tarłów, skąd wywodzą się moje korzenie po mieczu. Będąc na cmentarzu tarłowskim, postawię na grobie Danusi świeczkę od nas wszystkich. Spoczywaj w pokoju.
Jarek
Jarek