Promocja książki - Sandomierz

Pomoc w poszukiwaniu publikacji, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalogu linków w bazie Nasze książki ; rozmowy o książkach ; Biblioteczka genealoga

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Awatar użytkownika
zibi50

Sympatyk

Post autor: zibi50 »

Mam przyjemność poinformować, że w czwartek 9 listopada 2017 r. w Centrum Diecezjalnym "Quo Vadis" w Sandomierzu odbędzie się promocja mojej książki "W poszukiwaniu własnych korzeni. Słupia Nadbrzeżna, Lasocin, Sandomierz". Zaproszenie na promocję zostało zamieszczone na stronie internetowej Diecezji Sandomierskiej:
http://diecezjasandomierska.pl/wp-conte ... -2017.docx

Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych problematyką poszukiwań genealogicznych.

dr Zbigniew Jopek
Awatar użytkownika
Łucja

Sympatyk

Post autor: Łucja »

A jakie nazwiska, można zapytać? Jedną linię mam dokładnie po drugiej stronie Wisły. I jeszcze pytanie na jak długo przewiduje się to spotkanie, 1 godzina, 2 godziny? Dłużej?

Łucja
Awatar użytkownika
Marek_Kwarciński

Członek PTG

Post autor: Marek_Kwarciński »

A czy ta książka będzie dostępna drogą wysyłkową? Interesuje mnie Słupia Nadbrzeżna ale nie będę mógł wziąść udziału w promocji.
Pozdrawiam
Marek Kwarciński
Awatar użytkownika
zibi50

Sympatyk

Post autor: zibi50 »

Przewiduję, że spotkanie promocyjne potrwa ok. 2 godz. Książka będzie dostępna drogą wysyłkową - zainteresowanych proszę o kontakt na PV w celu uzgodnienia szczegółów.
Zbigniew Jopek
Awatar użytkownika
arek354

Sympatyk

Post autor: arek354 »

Witam. Info w skrzynce ;)
Pozdrawiam, Arkadiusz Mikołajczyk
Żaczek_Krzysztof

Post autor: Żaczek_Krzysztof »

Jeżeli książka jest nadal dostępna, bądź ma ktoś w odsprzedaży, to poproszę o informację. Udało mi się ją kiedyś pożyczyć, jednak chciałbym mieć ją we własnej bibliteczce.
Awatar użytkownika
kamil_360

Sympatyk
Nowicjusz

Re: Promocja książki - Sandomierz

Post autor: kamil_360 »

Byłoby wszystkim myślę zainteresowanym niezmiernie miło, gdyby wypełnił pan zobowiązania poczynione wobec byłego proboszcza w Słupii Nadbrzeżnej dotyczące publikacji zdjęć metryk z niej pochodzących w miejsce dotychczas udostępnianych odpisów.
Oprócz oczywistej oszczędności czasu dla każdej ze stron stanowiłoby to przykład na dotrzymywanie danego słowa.

zibi50 pisze:Mam przyjemność poinformować, że w czwartek 9 listopada 2017 r. w Centrum Diecezjalnym "Quo Vadis" w Sandomierzu odbędzie się promocja mojej książki "W poszukiwaniu własnych korzeni. Słupia Nadbrzeżna, Lasocin, Sandomierz". Zaproszenie na promocję zostało zamieszczone na stronie internetowej Diecezji Sandomierskiej:
http://diecezjasandomierska.pl/wp-conte ... -2017.docx

Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych problematyką poszukiwań genealogicznych.

dr Zbigniew Jopek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Książki, Biblioteki”