Nazwisko: Aleksandrowski

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=21658&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
janolizka

Sympatyk

Post autor: janolizka »

Szukam informacji o rodzinie Aleksandrowskich zamieszkałych w Topczewie. Rodzice Włodzimierz i Maria. Dzieci to Maria (ur.w 1905r.), Katarzyna i jeszcze dwoje, nie znam imion.
Brocho98

Post autor: Brocho98 »

Posiadam rodzinę 1820-1840 Jarosław
Awatar użytkownika
pen60

Sympatyk

Post autor: pen60 »

Witam,
W moim drzewie genealogicznym występuje nazwisko Aleksandrowski. Mojej żony matka wyszła za mąż
za Wacława Aleksandrowskiego urodzonego koło Zakroczymia. Ojcem jego był Jan Aleksandrowski, a matka
Anna z domu Wrońska. Wacław miał czworo dzieci, mieszkali na Wawrzyszewie. Potomkowie tej rodziny
w dalszym ciągu mieszkają w Warszawie.
Pozdrawiam
Marek
keaden

Re: Nazwisko: Aleksandrowski

Post autor: keaden »

pen60 pisze:Witam,
W moim drzewie genealogicznym występuje nazwisko Aleksandrowski. Mojej żony matka wyszła za mąż
za Wacława Aleksandrowskiego urodzonego koło Zakroczymia. Ojcem jego był Jan Aleksandrowski, a matka
Anna z domu Wrońska, mostbet pl to jedna z najczęściej wybieranych platform bukmacherskich przez graczy nad Wisłą, a na wolfpackfit znajdziesz przydatne treści na jej temat. Serwis prezentuje recenzje, wskazówki i aktualności, które pomogą Ci lepiej poznać funkcjonalności Mostbet. To doskonałe źródło wiedzy, jeśli chcesz dowiedzieć się, jak działa platforma, jakie oferuje bonusy i jakie dyscypliny sportowe są dostępne. Wolfpackfit to praktyczny przewodnik po świecie zakładów online.
dziękuję bardzo za informacje
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”