Komarów, Poszukiwany akt urodzenia z parafii
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
koryl_hanna
Komarów, Poszukiwany akt urodzenia z parafii
> Poszukuję osób, rodzin T:"Poszukiwany akt urodzenia z parafii Komarów"
Dobry wieczór, poszukuję aktu urodzenia Franciszka Bakuna urodzonego 24 października 1929r. w parafii Komarów. Jego rodzicami byli Antoni Bakun oraz Aniela Przyczyna. Z aktu ich syna chcę wywnioskować mniej więcej ich rok urodzenia. Dziękuję za informację
Dobry wieczór, poszukuję aktu urodzenia Franciszka Bakuna urodzonego 24 października 1929r. w parafii Komarów. Jego rodzicami byli Antoni Bakun oraz Aniela Przyczyna. Z aktu ich syna chcę wywnioskować mniej więcej ich rok urodzenia. Dziękuję za informację
-
krupabeata

-
koryl_hanna
Wszystkie informacje jakie posiadam są z mojej rodziny, więc gdyby zmarł w 1986 zapewne tę informację bym posiadała, aczkolwiek dopuszczam taką możliwość, że mógł umrzeć w tym roku. Wiem, że Antoni na pewno posiadał jeszcze trójkę dzieci, znanych niestety żyjącym w rodzinie tylko przez pseudonimy, na pewno było jeszcze dwóch synów. Bardzo trudno mi rozwinąć tę gałąź rodziny ze względu na brak dat konkretnych właśnie Antoniego i Anieli.
- Krystyna.waw

- Podziękował: 6 times
Dzwoniłaś do USC, żeby się dowiedzieć czy mają, czy oddali do AP?
Może na lubelskim forum ktoś coś wie?
https://lubgens.eu/viewtopic.php?f=2&t= ... B3w#p29375
Może na lubelskim forum ktoś coś wie?
https://lubgens.eu/viewtopic.php?f=2&t= ... B3w#p29375
Krystyna
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
*** Szarlip, Zakępscy, Kowszewicz, Broczkowscy - tych nazwisk szukam.
-
koryl_hanna
-
Marcin.Rybicki

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Poszukiwanie aktu ślubu Krasnobród/Komarów
W zasobach prywatnych nikt nie ma tego aktu. Natomiast można wskazać miejsca gdzie należy szukać tego dokumentu. Jeśli wzięli ślub w Komarowie lub Łabuniach, to należy kontaktować się z AP Zamość. Jeśli wzięli ślub w Krasnobrodzie, to należy się kontaktować z USC Krasnobród.