do osoby indeksującej par. Leźnica Mała
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Dzień dobry, mam prośbę poszukuję aktów z par. Leźnica Mała są zindeksowane ale nie ma skanów, gdzie mogę je znaleźć? (w genbazie są dopiero od 1890 roku)
Pozdrawiam - Gośka
- Czyżewski_Bartłomiej

Przy każdym indeksie w Genetece jest z prawej strony taka literka "Z" dzięki której możemy dowiedzieć się o miejscu przechowywania ksiąg... 
Leźnica Mała to zasób Archiwum Diecezjalnego w Łowiczu, skany można zamawiać on-line lub wybrać się osobiście do archiwum.
Leźnica Mała to zasób Archiwum Diecezjalnego w Łowiczu, skany można zamawiać on-line lub wybrać się osobiście do archiwum.
- kwroblewska

- Podziękował: 5 times
- Otrzymał podziękowania: 7 times
Re: do osoby indeksującej par. Leźnica Mała
Leźnica Mała - skany ksiąg, które kiedyś były w AA w Łodzi, zanim zostały przekazane do AD w Łowiczu są na FS https://www.familysearch.org/search/cat ... %20Library [po zalogowaniu]Czyżewski_Bartłomiej pisze:Przy każdym indeksie w Genetece jest z prawej strony taka literka "Z" dzięki której możemy dowiedzieć się o miejscu przechowywania ksiąg...
Leźnica Mała ur. 1685, 1744, 1764-1818; m. 1766-1808; z. 1766-1808
_____
Krystyna
Re: do osoby indeksującej par. Leźnica Mała
kwroblewska pisze:Leźnica Mała - skany ksiąg, które kiedyś były w AA w Łodzi, zanim zostały przekazane do AD w Łowiczu są na FS https://www.familysearch.org/search/cat ... %20Library [po zalogowaniu]Czyżewski_Bartłomiej pisze:Przy każdym indeksie w Genetece jest z prawej strony taka literka "Z" dzięki której możemy dowiedzieć się o miejscu przechowywania ksiąg...
Leźnica Mała ur. 1685, 1744, 1764-1818; m. 1766-1808; z. 1766-1808
Dzięki to znalazłam wcześniej
_____
Krystyna
Pozdrawiam - Gośka