Brzostek
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Wojciech_Trojan

Brzostek
Halo!
Poszukuje osob, w ktorych zainteresowniu znajduje sie parafia w Brzostku (na trasie Pilzno - Jaslo) oraz pobliskie wsie Nawsie Brzosteckie i Wola Brzostecka.
Poszukuje osob, w ktorych zainteresowniu znajduje sie parafia w Brzostku (na trasie Pilzno - Jaslo) oraz pobliskie wsie Nawsie Brzosteckie i Wola Brzostecka.
Parafia Brzostek
witam,
jestem zainteresowany obszarem pomiedzy Kolaczycamia a Brzostkiem
pozdrawiam
Ryszard Pankiewicz
jestem zainteresowany obszarem pomiedzy Kolaczycamia a Brzostkiem
pozdrawiam
Ryszard Pankiewicz
Parafia Brzostek
Jestem zainteresowana Brzostkiem i Klecie
pozdrawiam
Katarzyna
pozdrawiam
Katarzyna
Parafia Brzostek
Dzień dobry,
pod koniec grudnia złożyłem wniosek do USC w Brzostku o udzielenie zgody na skanowanie ksiąg USC. W tym samym czasie złożyłem też wniosek do USC w Jodłowej. Czekam na odpowiedź z obu tych urzędów.
Pozdrawiam,
Marcin Kiwior
pod koniec grudnia złożyłem wniosek do USC w Brzostku o udzielenie zgody na skanowanie ksiąg USC. W tym samym czasie złożyłem też wniosek do USC w Jodłowej. Czekam na odpowiedź z obu tych urzędów.
Pozdrawiam,
Marcin Kiwior
Obszar zainteresowań: Ziemia Pilzneńska
Parafia Brzostek
Dzień dobry,
Poszukuję przodków z parafii Brzostek (nazwiska Foryś, Miszczak, Trojan, Sarnecki ). Skany parafii Brzostek z lat 1890-1910 , które znajduj a się w bazie bardzo pomogły mi w poszukiwaniach. Poszukuję informacji z lat wcześniejszych.
Panie Marcinie czy uzyskał Pan może odpowiedz z USC w Brzostku .
Pozdrawiam,
Adam Foryś
Poszukuję przodków z parafii Brzostek (nazwiska Foryś, Miszczak, Trojan, Sarnecki ). Skany parafii Brzostek z lat 1890-1910 , które znajduj a się w bazie bardzo pomogły mi w poszukiwaniach. Poszukuję informacji z lat wcześniejszych.
Panie Marcinie czy uzyskał Pan może odpowiedz z USC w Brzostku .
Pozdrawiam,
Adam Foryś
Parafia Brzostek
Odmowa, sprawa jest kontynuowana w WSA.
Pozdrawiam,
Marcin Kiwior
Pozdrawiam,
Marcin Kiwior
Parafia Brzostek
Uprawomocnił się wyrok WSA uchylający odmowę udostępnienia akt USC z Brzostku(jeszcze raz bardzo Ci dziękuję Michale za pomoc).
Myślę, że ze względu na mój ograniczony czas i koniec roku, rozpocznę skanowanie w styczniu 2025. Wtedy będę mógł zeskanować za jednym razem też 1924 dla urodzeń i 1944 dla małżeństw i zgonów.
Pozdrawiam,
Marcin Kiwior
Myślę, że ze względu na mój ograniczony czas i koniec roku, rozpocznę skanowanie w styczniu 2025. Wtedy będę mógł zeskanować za jednym razem też 1924 dla urodzeń i 1944 dla małżeństw i zgonów.
Pozdrawiam,
Marcin Kiwior
- Krystyna.waw

-
Opalinski_Piotr

-
Tadeusz_Pilat