Nazwisko: Kopczyński
Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=126&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
EwaChojnowska

- andrzejlazar

- Kontakt:
-
EwaChojnowska

Witam. Nazywam się Kopczyńska z domu. Rodzina mojego ojca pochodzi z okolic Starachowic i wcześniej z okolic Klwowa i szeroko rozumianego opoczyńskiego.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
EwaChojnowska

Witam serdecznie. Dziękuję za zainteresowanie. Po przeanalizowaniu dokumentów okazało się, że muszę poszukiwać Melanii Kopińskiej i nazwisko Kopczyńska było pomyłką. Życzę powodzenia w poszukiwaniach.
Ewa
Ewa
- andrzejlazar

- Kontakt:
Witam po dłuższej przerwie. Mam rodzinę Kopczyńskich na stronie www.lazar.of.pl
Na dole po lewej stronie-ród Andrzeja Józefa Lazara w Htmlu.
Na dole po lewej stronie-ród Andrzeja Józefa Lazara w Htmlu.
Ja szukam miejsca zawarcia małżeństwa przez Zofię z Kopczyńskich z Kajetanem Jerzmanowskim.Ich corka Katarzyna urodziła się w guberni warszawskiej ok.1825 roku.Pierwszym jej mężem był Kikulinus a drugim/1865/ Lamecki.
Stefan
Stefan
-
Agnes_Kate
Jestem, w prostej linii, potomkinią Ignacego Kopczyńskiego (1811- 1881) i Kunegundy Józefy Czeżowskiej (1820 - 1890).
Ojcem Ignacego był Leon Kopczyński żonaty z Marianną Izowską. Rodzicami Kunegundy Czeżowskiej byli Franciszek i Karolina Eleonora Stankiewicz z ojca Jana i matki Barbary Jaczewskiej.
Miejscowości, w których się rodzili, mieszkali i umierali to: Jezierzany, Tłumacz, Busk, Delejów, Bybło.
Może ktoś na Forum ma jakieś informacje?
Ojcem Ignacego był Leon Kopczyński żonaty z Marianną Izowską. Rodzicami Kunegundy Czeżowskiej byli Franciszek i Karolina Eleonora Stankiewicz z ojca Jana i matki Barbary Jaczewskiej.
Miejscowości, w których się rodzili, mieszkali i umierali to: Jezierzany, Tłumacz, Busk, Delejów, Bybło.
Może ktoś na Forum ma jakieś informacje?