To się zgodzę, że trzeba swoich rozwiązań szukać, aby sobie ułatwić jak najbardziej (żeby to było czytelne, wyraźne i spełniało nasze osobiste wymagania).
Moje ściany do niczego się nadają (budownictwo jest stare, dom miał inne przeznaczenie podczas budowy - dla urlopowiczów, ale to było prawie 100 lat temu). Chyba, że zacznę obklejać budynek od zewnątrz - wtedy jest szansa, że coś się wykluje i będzie wyglądać.
Przepraszam, ale naprawdę podziwiam. Jestem pełna podziwu i naprawdę szanuję Pani ciężką pracę, która Pani włożyła w to co Pani osiągnęła podczas budowy swojego drzewa. Chylę czoła.
Ja widzę oczami wyobraźni, co bym chciała osiągnąć podczas budowy drzewa, jak to wszystko by miało wyglądać, ale nie umiem tego w ogóle przelać na papier - pisząc kolokwialnie.
Najlepszy program genealogiczny ?
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Wiśniowiecki_Marek

Witam!
Jeżeli nie będę w temacie, to proszę o wybaczenie, usunę. Szukam programu gen. który wyrysowałby mi wywód przodków do 11-12 pokolenia. Ale- bez danych, same miejsca do wpisywania ręcznego.
Dziękuję z góry.
Marek
Jeżeli nie będę w temacie, to proszę o wybaczenie, usunę. Szukam programu gen. który wyrysowałby mi wywód przodków do 11-12 pokolenia. Ale- bez danych, same miejsca do wpisywania ręcznego.
Dziękuję z góry.
Marek
Marek Wiśniowiecki
---------------------------
Poszukuję- akt urodzenia Joseph Steinbach Czerniowce ok. 1789r.
---------------------------
Poszukuję- akt urodzenia Joseph Steinbach Czerniowce ok. 1789r.