Przytkowice nieopodal Kalwarii Zebrzydowskiej
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
ChojnackaMarta
-
julka_mars
Re: Przytkowice nieopodal Kalwarii Zebrzydowskiej
Dzień dobry,
Dziękuję bardzo a wiadomość, jest ona dla mnie bardzo cenna.
Stanisław Bitner zmarły w 1993 roku to mój dziadek. Jeżeli byłby Pan uprzejmy podzielić się posiadanymi informacjami o moich przodkach to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam:
Józef Włodarczyk
P.S. od kilku misiecy nie zaglądałem na to formu więc dopiero teraz odpisuję.
Dziękuję bardzo a wiadomość, jest ona dla mnie bardzo cenna.
Stanisław Bitner zmarły w 1993 roku to mój dziadek. Jeżeli byłby Pan uprzejmy podzielić się posiadanymi informacjami o moich przodkach to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam:
Józef Włodarczyk
P.S. od kilku misiecy nie zaglądałem na to formu więc dopiero teraz odpisuję.
Dzień dobry, poszukuję informacji o rodzinie od strony Wiktorii Wasiuty (ur. 1907; z domu Owsiak), rodzice Ignacy i Anna z domu Kolasa. Wiem tylko, że pochodzili z parafii Przytkowice.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Maciej
Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Maciej
Poszukuję informacji na temat Katarzyny Zwierz, urodzonej 20.04.1905 r. w Przytkowicach. W 1933 roku wzięła ślub z Henrykiem Pabianem, ale nie jestem pewien, czy ślub był zawarty w Przytkowicach, bo pochodził on z innej parafii.
Jeśli nie jest to problemem, to można prosić o zdjęcie odpisu (o ile się znajdzie)?
Mejl powinien być widoczny w moim profilu. Ewentualnie proszę o podanie numeru domu, w którym się urodziła.
Jeśli nie jest to problemem, to można prosić o zdjęcie odpisu (o ile się znajdzie)?
Mejl powinien być widoczny w moim profilu. Ewentualnie proszę o podanie numeru domu, w którym się urodziła.