Ancestry.com -free trial, darmowy 14 dniowy?

w tym bazy PTG : Geneteka, Metryki .. Nasze bazy, Wyszukiwarki na Genealodzy.pl oraz szukaj w Postach i Tematach.. na Forum

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

Kubiak_Urszula

Sympatyk

Ancestry.com -free trial, darmowy 14 dniowy?

Post autor: Kubiak_Urszula »

Witam.Nie wiem gdzie powinnam umieścić ten post,więc proszę o przesunięcie,gdyby okazało się,że to nie to miejsce.Otóż,Ancestry.com proponuje darmowy 14 dniowy próbny dostęp do swoich zasobów.Super ! Oczywiscie postanowił skorzystać z tej formy mój kuzyn.Niestety okazało się,że admnistrator strony Ancestry.com,zmienił złożone zamówienie z wykupu 30 dniowego dostepu,za 24 USD na bagatela 364,28 USD,czego na stronie w informacjach nie było.Jedyna informacjato ta,że jeżeli się nie wymówi i nie zdeklaruje innego abonamentu,to będzie trzeba zapłacić 155 USD + koszty.Mało tego te 364,28 = 1200 PLN i kwota ta była zablokowana na koncie.Oczywiście,zaraz zostało złożone wymówienie i cofnięto transakcję.Czy osoby korzystające z dostępu do w/w strony mogą mi wytłumaczyć jej funkcjonowanie.Może niepotrzebnie zrezygnowaliśmy z dostępu,ale skoro z 24 USD,raptem robi się 360,to daje to do myślenia.Czy ktoś miał już taki problem.
Z pozdrowieniami Ula. :cry:
elgra

Członek Honorowy
Mistrz
Otrzymał podziękowania: 6 times

Re: Ancestry.com

Post autor: elgra »

domeczekk pisze: ....30 dniowego dostepu,za 24 USD.....
$24.95 to oplata na miesiac rocznego abonamentu
$27.95 to oplata na miesiac 3-miesiecznego abonamentu
$29.95 to oplata na miesiac miesiecznego abonament
Pozdrawiam, Elżbieta Grabowska z d. Cibińska
moje parafie:Cierno Oksa Węgleszyn Nagłowice (świętokrzyskie)
i Wysocice Sieciechowice (małopolskie) okolice
Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

Post autor: jakozak »

Ja też wzięłam sobię tę 14-dniową próbną wersję.
W mailu z hasłem na dole jest "unsubcribe".
Tylko, że nie działa. Piszą, że mają problemy techniczne i proszą żeby spróbować później.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

A teraz jest tak:
Sorry, you requested a page that does not exist.

Czy mam się uważać za oszukaną?
Jak mam zrezygnować? Wie ktoś?
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Kubiak_Urszula

Sympatyk

Jolu,a dostałaś maila,że masz dostęp na cały świat i za kwotę 365 USD ? Jerzy,który to właśnie zafundwał sobie 14 dniowy darmowy dostęp do Ancestry,zlikwidował kartę i zaraz zawiesł dostęp do strony.Nie umiem Ci inaczej pomóc.Czy chcieli oszukać ? Tego nie wiemy,ale nie chcieliśmy też zapłacić 1200 PLN.
Ula.
Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

Welcome to Ancestry.com
Dear jolantakozak,

Thank you for joining the world's largest online family history resource. You've just taken a big step toward finding your ancestors - and discovering the story of how you became you.

Your Ancestry.com account:
Username:
XXXXXXXXX
Password:
XXXXXXXXX
You can log in to your account settings any time to change your password.

We're excited to help you quickly and easily start making the most of Ancestry.com. In the coming days we'll be sending you a series of short emails that will help you start your family tree, search for ancestors and much more.

In the meantime, you can get a head
start by watching our one-minute
Getting Started video.
Getting Started video

Enjoy everything Ancestry.com has to offer.
If you haven't already, sign up for a free 14-day trial of a Deluxe membership so you can:
Find your ancestors in billions of historical records.
Gain access to all our premium collections.
Connect with a helpful worldwide community of millions.
See what you discover when we do the searching for you.
Start your free trial now.

Thanks again for joining us. We wish you many happy discoveries.

Sincerely,
Your friends at Ancestry.com

Watch the video
How does Ancestry.com work?
Billions of historical records. Millions of family trees. Powerful search tools. An active community of millions. Take a peek behind the scenes at how Ancestry.com works.
Watch the video.

We're here to help.
Give us a call toll-free at 1-800-ANCESTRY (1-800-262-3787)
between 10am and 6pm ET Monday-Friday.
Logging in to Ancestry.com:
You can log in to Ancestry.com at the top of any page on the site with the username
and password from your registration confirmation email. If you lose track of your
login information, simply click on the "Forgot username/password" link at the top
of any page on Ancestry.com.
Find us on Facebook Follow us on Twitter
Look out for our next email about starting and growing your family tree on Ancestry.com.
© 2010 Ancestry.com

PRIVACY STATEMENT
Ancestry.com does not sell, rent or otherwise distribute the personal information you provide us to third party advertisers.

Questions? Comments? Please don't reply to this email as we cannot respond to messages sent to this address. Instead, visit our online help center to get answers to common questions or send us a message. You can also contact us at:

Ancestry.com Operations Inc.
Attn: Customer Service
360 West 4800 North
Provo, UT 84604
USA

Edit your account options or unsubscribe from this communication. You are subscribed to Ancestry Special Offers as: jolanta.kozak@gmail.com.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Kubiak_Urszula

Sympatyk

Jolu,Jerzy dostał maila z wyjasnieniami.Zapewniali że wszystko jest ok.Myślę,że u Ciebie też się wszystko wyjaśni.
Z pozdrowieniami Ula. :)
Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

Dziękuję bardzo, Ula.
Pozdrowienia. Jola Kozak
Wladyslaw_Moskal

Sympatyk

Post autor: Wladyslaw_Moskal »

Warto "pogooglac" wpisujac ; ancestry free trial,
sa tam takze informacje jak : cancell free trial.

Wladyslaw
Kubiak_Urszula

Sympatyk

Re:Ancestry.com -free trial, darmowy 14 dniowy?

Dzięki za podpowiedź :).Każda się przyda.
Z pozdrowieniami Ula :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”